Prințesa Kalina Sakskoburggotski a Bulgariei (52 de ani) a apărut recent în public, iar fotografiile au făcut înconjurul lumii. Ea a fost văzută în compania soțului și fiului său la Sofia, acolo unde a avut loc o ceremonie pentru Regele Ferdinand I, ale cărui rămășițe au fost repatriate la șapte decenii de la moartea sa.

Recent, la Palatul Varna din Sofia, familia regală a Bulgariei s-a adunat pentru a asista la repatrierea osemintelor regelui Ferdinand, mort în exil în Germania, în 1948. Rămășițele primului rege al Bulgariei după cinci secole de stăpânire otomană au fost repatriate pentru a fi îngropate la 76 de ani de la moartea sa. 

Într-o rochie mulată, fără mâneci, așa avea să își facă apariția prinţesa în vârstă de 52 de ani. Apariţia ei a atras atenţia nu doar în Bulgaria, ci şi în afara ţării, datorită brațelor sale musculoase. Cei care au văzut-o nu au ezitat să o taxeze, folosind nu cele mai îngăduitoare aprecieri.

De asemenea, au existat comentarii și despre aspectul nasului ei. Deși mulți cred că este vorba despre o operație estetică eșuată, apropiații dezmint acest zvon. 

„Imposibilitatea de a merge la un spital și condițiile de pe mare au făcut că infecția să progreseze și să se agraveze, afectând o parte a ochiului. A trebuit să o evacuăm de urgență și a fost operată, tot de urgență, dând prioritate eliminării infecției și provocării de leziuni estetice, ceea ce nu era important în acel moment, pentru că vital era să salvăm ochiul și nasul de infecție”, a povestit soţul ei pentru „Vanity Fair”, punând capăt speculaţiilor cum că Prinţesa Kalina ar fi o victimă a operaţiilor estetice.

Kalina, care este singură fiică din cei cinci copii ai Regelui Simeon al II-lea și ai soției sale Margareta, a contractat o infecție – în timp ce se află într-o expediție cu soțul său, care s-a extins inclusiv la ochi. aceasta a fost supusă unei intervenții chirurgicale pentru a preveni răspândirea infecției și era cât pe ce să-și piardă vederea. Intervenția, din nefericire, i-a modificat complet aspectul nasului.

Citește și: Șocant! După 43 de operații estetice a ajuns să arate AȘA! Cine este tânăra care vrea să fie ca Barbie

FOTO: ProfiMedia

Preluat de la: csid.ro