profimedia-0882908987.jpg

Prințesa Charlene a strălucit într-o ținută care i-a pus în valoare silueta și stilul impunător.

În ciuda unor ani dificili marcați de probleme de sănătate și zvonuri privind starea mariajului său cu prințul Albert, prințesa Charlene de Monaco a captat atenția lumii la cea de-a 63-a ediție a Festivalului de Televiziune Monte-Carlo. Cu o apariție elegantă și sofisticată, prințesa Charlene a pășit pe covorul roșu într-o salopetă albă cu o tăietură pe un umăr.

Fosta campioană olimpică la înot și-a demonstrat prezența impunătoare într-o salopetă cu pantaloni evazați și o fâșie de material pe diagonală, adăugând o notă de spectaculoasă piesei vestimentare. Accesorizată simplu, doar cu cercei și o brățară, machiată natural și cu o coafură elegantă, Charlene a strălucit alături de soțul ei, prințul Albert, pe care l-a ținut de mână pe tot parcursul evenimentului.

În aceeași zi, cuplul a fost însoțit de cei doi copii ai lor, gemenii de 9 ani Jaques și Gabriella, într-o altă apariție publică semnificativă. Îmbrăcați în ținute sportive, au întâmpinat flacăra olimpică care a ajuns în Monaco în drum spre Jocurile Olimpice de la Paris. Charlene, care a reprezentat Africa de Sud la Olimpiada din 2000 la proba de ștafetă 4×100 m înot, s-a clasat atunci pe locul cinci, marcând o etapă importantă în cariera sa sportivă.

Cariera ei la nivel internațional în sport a culminat cu retragerea din competiții în 2007, urmată de căsătoria cu prințul Albert în 2011. De atunci, Charlene a jucat un rol activ în viața publică a Principatului Monaco, susținând cauze umanitare și promovând sportul și educația în rândul tineretului.

Prezența sa la Festivalul de Televiziune Monte-Carlo nu a fost doar o ocazie de a străluci în fața camerelor, ci și de a aduce un omagiu trecutului său sportiv și de a împărtăși bucuria olimpică alături de familia sa.

 

Sursă – https://wwd.com/pop-culture/celebrity-news/princess-charlene-elie-saab-jumpsuit-monte-carlo-festival-1236450943/

Sursă foto – Profimedia

Preluat de la: csid.ro