rg.jpg
Omul de afaceri Viorel Cataramă, din România, a răspuns provocării tânărului Ștefan Mandachi. Acesta a declarat că pe 15 martie se va afla la Suceava, la inaugurarea primului metru de autostradă din Moldova.

„Ștefan Mandachi m-a provocat – voi fi la Suceava pe 15 martie pentru că #şîeuvreau AUTOSTRĂZI în România. Vă invit să vă alăturați!”, a transmis omul de afaceri Viorel Cataramă, scrie suceavalive.ro.

Alături de Viorel Cataramă au mai fost provocați Gigi Becali și Ion Țiriac, care n-au răspuns până în acest moment propunerii lui Mandachi. Suceveanul își doreștea ca pe data de 15 martie, la ora 15.00 și acești oameni de afaceri să își suspende activitatea.

Omul de afaceri Ștefan Mandachi a construit un metru de autostradă la Suceava, într-o singură zi, prin mobilizarea unei echipe de doar 17 oameni și a lansat o provocare pentru românii din întreaga lume, indiferent de statut social sau profesie, în încercarea de a atrage atenția asupra amânării excesive a construirii autostrăzii în Moldova.

Preluat de la: diez.md