Chisinaul-in-topul-locurilor-vizitate-de-turisti-in-2018-Vezi-care-sunt-cele-mai-atractive-destinatii-din-afara-orasului-60284-1565214026.jpg
Primăria municipiului Chișinău a lansat, în premieră, o pagina web dedicată orașului turistic. Proiectul a fost realizat de Direcția generală economie, comerț și turism și are scopul de a oferi date despre cele mai importante evenimente și informații turistice din Chișinău disponibile în trei limbi: româna, rusă și engleză.

Astfel, pe site-ul visit.chisinau.md, poate fi accesată informație utilă – istorică sau culturală cu descrierea celor mai însemnate obiective turistice ale capitalei de la clădiri istorice, monumente, teatre și muzee, până la troleibuzul turistic.

Tot aici sunt disponibile recomandări pentru activități în aer liber sau programele evenimentelor naționale și locale, pentru toți cei care vizitează orașul sau împrejurimile.

De asemenea, harta interactivă oferă posibilitatea de identificare a obiectivelor de interes, locația acestora, precum și o scurtă descriere însoțită de audio ghiduri.

Navigând pe site oaspeții capitalei pot face cunoștință cu personalități marcante ale epocii moderne sau contemporane, care au contribuit semnificativ la imaginea pozitivă a orașului și au dus faima acestuia peste hotarele țării.

Pagina web va fi actualizată periodic de reprezentanții subdiviziunii de profil cu informații despre cele mai importante evenimente din capitală.

Preluat de la: diez.md