pixel.png
În fiecare an obişnuiam să ne bucurăm de prezentările de modă din Săptămâna Modei, dar mai ales să stăm cu ochii nu doar pe noile colecţii, ci şi pe ţinutele invitaţilor din primul rând. Să nu uităm că marile case de modă obişnuiau să aibă un public numeros însă, anul 2020 a produs o schimbare radicală, motiv pentru care noua colecţie Christian Dior Resort a fost prezentată fără public, în Piazza del Duomo din Lecce.

Cum arată noua colecţie Christian Dior

Galerie foto

vezi galeria 5 foto

În contextul pandemiei de coronavirus, marile case de modă îşi continuă activitatea însă resprectă cu stricteţe măsuril de siguranţă şi distanţare socială. Anul acesta, noua colecţie a casei de modă Christian Dior nu a mai fost admirată de un public numeros, defilarea fiind una atipică. Mai exact, fără public, în Piazza del Duomo din Lecce. Maria Grazia Chiuri, directorul creativ al casei Dior, şi-a dorit să facă această prezentare cât mai aproape de oraşul ei natal, Roma. De asemenea, a onorat cu aplomb cultura oraşului, scrie adpm.
 
Putem observa în noua colecţie piese vestimentare fluide, imprimeuri etnice, dar şi culori vibrante de fucsia sau verde aprins. De asemenea, accesoriile sunt şi ele nelipsite, iar genţile vin într-o varietate de modele şi mărimi, care mai de care impresionante. Denimul este şi el nelipsit din peisaj, semn că şi în anul 2020 va ”domni” glorios şi, acelaşi lucru îl putem spune şi despre ţinutele monocrome sau mixuri alb-negru şi gri.

<!– Revenire spectaculoasă pentru Andreea Esca, după ce a scăpat de coronavirus–> CITESTE PE EVZ.RO: Revenire spectaculoasă pentru Andreea Esca, după…
<!– A VENIT valul doi al pandemiei în România! Anunțul făcut de un medic specialist–> CITESTE PE CAPITAL.RO: A VENIT valul doi al pandemiei în România! Anunțul…

Preluat de la: csid.ro