BeFunky-fddf-6.jpg
V-ați gândit vreodată că precedenta primă doamnă a SUA, Michelle Obama, sau staruri de renume de la Hollywood ar purta haine confecționate în Moldova? Chiar dacă nu vă vine să credeți, să știți că într-adevăr poartă. Jurnalista Stella Jemna a primit în exclusivitate confirmarea de la însuși creatorul de haine și accesorii din piele Vlad Saghin. Povestea lui Vlad o descoperiți în cel mai nou episod al podcast-ului „Aprinde Becul cu Stella Jemna”.

Vlad Saghin a ajuns în lumea modei de lux dintr-o întâmplare fericită, fiind recomandat la începutul anilor 2000 unui italian care căuta pe cineva care cunoștea bine italiana. Acum, el deține trei fabrici în Republica Moldova, specializate în produse și accesorii din piele, cu un rulaj anual de peste un milion de euro. Fabricile lui cos haine pentru brandul de lux Rick Owens, care este adorat și purtat de milionari și staruri de la Hollywood: Angelina Jolie, Brad Pitt, Jennifer Lopez, Jennifer Aniston, Kim Kardashian, Michelle Obama, Ksenya Sobchak.

De câțiva ani, produsele sale pot fi cumpărate și de clienții din Moldova. Vlad își dezvoltă propriul brand.

Ascultați întreaga poveste în podcast din telefoanele vostre mobile pe Apple Podcasts, Google Play, Spotify sau Aprindebecul.com.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md