cincimod1-6-scaled.jpg
Alex Gurdila este un jurnalist din Moldova, fost prezentator la JurnalTV, care, din 2014, locuiește în Statele Unite ale Americii. Recent, acesta, împreună cu un prieten de-al său, Andrei Tarnovski, a lansat tentativa creării primului hub de <em<podcast-uri din Moldova – #TOTNORMAL. În cadrul acestuia, deja au apărut două proiecte: &Gurdila și Bine că tu ești deștept. Mai jos, vedeți episodul 4 din proiectul &Gurdila cu Olga Gugutsa.

„Dacă nu urmăreşti proiectul @OlgutsaGugutsa pe Instagram, degeaba mai petreci timpul pe social media. Creaţiile minimaliste ale Olgăi sunt pe cât de frumoase, pe atât de educative. De acolo, afli despre tradiţii româneşti despre care probabil nu ai ştiut niciodată – cel puţin eu cu siguranţă. De la Cuci, la Lăstărel, la Legenda Lunilor, @OlgutsaGugutsa e în top 10 conturi de Instagram pentru mine.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

<!–

–> <!–

–>

O postare distribuită de olgutsagugutsa (@olgutsagugutsa)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de olgutsagugutsa (@olgutsagugutsa)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de olgutsagugutsa (@olgutsagugutsa)

„Ce e şi mai surprinzător despre Olea Chilat e că ea locuieşte în Belgia, lucrează economist la Parlamentul European. Vorbeşte opt limbi şi pare că nu vrea să se oprească. Are un câine tare ciotkos şi poate vorbi la nesfârşit despre tăt!

Dă-i o ascultare. Cu siguranţă e una dintre cele mai plăcute conversaţii pe care le-am avut în ultimii 10 ani”, spune Alex Gurdila.

„Nu uita să laşi un comentariu sau un review (chiar şi sincer) a podcast-ului pe platforma pe care îl asculţi: Spotify, Google PodcastApple Podcasts. Conglomeratul media #TOTNORMAL, format din personalitatea mea şi a lui Andrei Tarnovski, are nevoie de susţinere, por favor”, mai adaugă Alex.

În primele trei episoade ale podcast-ului Alex Gurdila vorbește cu Alexandru Luchița,Andrei Bolocan și Ion Vinaga.

Apple Podcast: https://ei.totnormal.com/gurdila-a4

Spotify: https://ei.totnormal.com/gurdila-s4

Google Podcast: https://ei.totnormal.com/gurdila-g4

Mave: https://ei.totnormal.com/gurdila-m4

Preluat de la: diez.md