gurdilavinaga.jpg
Alex Gurdila este un jurnalist din Moldova, fost prezentator la JurnalTV, care, din 2014, locuiește în Statele Unite ale Americii. Recent, acesta, împreună cu un prieten de-al său, Andrei Tarnovski, a lansat tentativa creării primului hub de podcast-uri din Moldova – #TOTNORMAL. În cadrul acestuia, deja au apărut două proiecte: &Gurdila și Bine că tu ești deștept. Mai jos, vedeți episodul 3 din proiectul &Gurdila cu Ion Vinaga.

„Ion Vinaga este o voce extraordinară care încă nu şi-a găsit scena mare. În cercurile care-trebuie de oameni, Ion e admirat şi ascultat pentru ideile sale despre dezvoltare personală, longetivitate, Marele Reset, experimente şi experienţe aproape astrale pe care le poate atinge corpul uman, afaceri în domeniul imobiliar sau cum să nu pierzi bani în criptomonede şi speculaţii.

L-am cunoscut pe Clubhouse – loc în care am dat de atâţia oameni cu care era practic imposibil să mă intersectez vreodată. Lumea pe care mi-a deschis-o Ion prin conversaţiile noastre aproape zilnice nu reuşeşti să o incluzi într-o conversaţie de doar o oră. Din acest motiv, episodul 3 e unul cu o durată mai mare, dar oricum atinge doar vârful de iceberg care e Vinaga”, spune în descrierea episodului Alex Gurdila.

„Nu uita să laşi un comentariu sau un review (chiar şi sincer) a podcast-ului pe platforma pe care îl asculţi: Spotify, Google Podcast, Apple Podcasts. Conglomeratul media #TOTNORMAL, format din personalitatea mea şi a lui Andrei Tarnovski, are nevoie de susţinere, por favor”, mai adaugă Alex.

În primele două episoade ale podcast-ului Alex Gurdila vorbește cu Alexandru Luchița și cu Andrei Bolocan.

Mave: https://ei.totnormal.com/G3-mave
Apple Podcasts: https://ei.totnormal.com/G3-apple
Spotify: https://ei.totnormal.com/G3-spotify

Preluat de la: diez.md