1535546339712.png

Timp de două zile, pe o suprafață de 6 hectare, își vor da întâlnire muzica bună, berea rece, bucatele gustoase, distracția și cele mai frumoase amintiri din această vară.

Bere Chișinău te invită să descoperi o lume a distracției și bunei dispoziții, cu zone amenajate pe placul fiecăruia și diverse activități pentru toate vârstele.

În Zona Radler îți vei putea desfăta simțurile într-o atmosferă relaxantă, pe o adevărată plajă Hawaiana, cu nisip, palmieri și hamace. Gazdele noastre primitoare vor face tot ce le stă în puteri ca să te teleporteze imaginar în Honolulu și să te simți relaxat ca pe malul oceanului. Șezlonguri, masaj, tatuaj cu henna – toate îți vor oferi o experiență de neuitat în compania unui Radler răcoritor, mereu la îndemnă.

La cel mai mare Festival muzical al anului – Chișinău Summer Fest, ți-am pregătit 35 de ore de muzică bună. Pe scenele din parcul Dendrariu vor evolua cei mai tari artiști ai momentului.

Pe 31 august te vei bucura de:

– SunStroke Project

– Zdob si Zdub

– Мот

– Sunnery James & Ryan Marciano

– Maurice West

– Tujamo

Iar în prima zi de toamnă te vei distra împreună cu:

– Tharmis

– LUPII (Alex Calancea & Guz)

– Vanotek feat. Lory

– Mahmut Orhan

– Timati

– David Gravell

– Sander van Doorn

În tonul celor 200 de Kwt de sunet curat am pregătit pentru tine și un laser show de excepție, care va intensifica pulsul distracției!

Ca să îți răcorești oricând spiritul aprins de muzică și dans, am pus la rece zeci de tone de diferite beri. Hangiii și Hangițele noastre te vor întâmpina cu cântece și voie bună. În cele 10 zone de bar poți să savurezi orice bere care e pe placul tău, fără să pierzi prea mult timp în rânduri. Iar dacă vrei să afli și mai multe despre produsele din Familia Chișinău, oprește-te la o degustare ghidată. Sigur nu vei regreta!

Ca zâmbetul să nu dispară nici pe o secundă de pe fața ta, zeci de animatori vor avea grijă de tine, să poți gusta nu doar bere și bucate, dar și din bună dispoziție.

Dacă vrei să răsfeți gurmandul din tine cu cele mai delicioase bucate din bucătăria noastră tradițională sau cea internațională, te așteptăm la Zona Food. Cele 25 de restaurante prezente la eveniment vor întinde o masă plină cu bunătăți, pentru toate gusturile. Pregătește-ți pofta de mâncare pentru o adevărată excursie gastronomică, alintându-ți papilele gustative cu sandwich-uri, burghere, crenvurști vienezi savuroși, cât și gogoși care să îți lase gura apă. Iar dacă vrei să te relaxezi la iarbă verde, te așteaptă gata amenajate zonele de picnic. Nu uita că vei putea savura berea rece nefiltrată, ediție limitată, dar și berea brună sau blondă, cu sau fără alcool, sau radler – în dependență de preferințele tale.

Chișinău Summer Fest va deveni locul tău de distracție, iar în cazul în care vii cu cei mici, nu vei avea timp de plictiseală. Pentru ei am amenajat cel mai mare teren de joacă în aer liber, unde vei avea parte de caruseluri, tunuri cu baloane de săpun, jocuri și activități pentru toate vârstele.

Petrece-ți ultimul weekend din această vară alături de familie sau prietenii tăi. Înarmează-te cu buna dispoziție, de restul ne ocupăm noi (cei aproape 1.000 de oameni implicați în organizare și deservire)!

Pe 31 august și 1 septembrie te așteptăm cu drag la Chișinău Summer Fest – locul unde își vor da întâlnire muzica bună, berea rece, bucatele gustoase, distracția și cele mai frumoase amintiri din această vară.

Pentru bilete și mai multe detalii, apasă aici.

Ne vedem la Summer Fest!

P.

Preluat de la: zugo.md