Design-fara-titlu-3-2.jpg

Ați început un program de licență sau masterat și vreți să experimentați din viața studențească nu doar în incinta universităților? Dacă răspunsul este da, atunci cu siguranță acest material este pentru voi. Pentru că ne dorim să fiți la curent cu cele mai actuale stagii de practică, burse sau programe internaționale la care puteți participa, în acest material găsiți patru oportunități la care vă puteți înscrie în calitate de student în luna februarie.

Programul pentru Liderii din Europa al Fundației Obama anunță despre lansarea unei noi ediții. Tinerii interesați să devină lideri și să dezvolte competențe de leadership sunt invitați să se înscrie. Programul urmărește să construiască o nouă generație de modele pozitive, active din punct de vedere civic, care sunt pregătite să creeze soluții tangibile pentru provocările din comunitățile lor.

În acest material puteți vedea mai multe informații despre criteriile de eligibilitate și principalele etape ale programului.

Termen-limită – 9 februarie.

Guvernul Japoniei oferă burse pentru studenții internaționali care își doresc să învețe la universitățile japoneze. Bursele MEXT sunt oferite pentru un academic și au drept scop familiarizarea tinerilor cu limba și cultura japoneză.

În acest material găsiți mai multe informații despre condițiile de eligibilitate, despre actele necesare pentru dosar și despre ce presupun studiile la o universitate japoneză.

Termen-limită – 16 februarie.

Ambasada Regatului Țărilor de Jos, în parteneriat cu Asociația ADEPT, anunță despre lansarea programului Tulip Youth Academy. Platforma are drept scop să ofere ajutor tinerilor pentru a dezvolta inițiative pozitive. Ambasada Regatului Țărilor de Jos va sprijini potențialul, talentul, curajul și ideile tinerilor care își doresc să transforme Moldova într-un loc mai bun.

Aici puteți vedea mai multe detalii despre persoanele eligibile pentru a candida și care sunt etapele programului.

Termen-limită – 19 februarie.

Oportunitatea este destinată studenților care învață la o instituție de învățământ superioară, membră a Agenției Universitare a Francofoniei (AUF). Tinerii pot realiza stagii în domenii precum jurnalism, comunicare, limbi străine, traducere sau specializări conexe.

În acest articol aflați care este durata stagiului, ce criterii de eligibilitate există, care este procesul de înregistrare și de selecție a candidaților.

Termen-limită – 25 februarie.

În acest articol, găsiți patru oportunități pentru elevi al căror termen-limită pentru înregistrare expiră în luna februarie.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md