superstar-scaled.jpg
Săptămâna trecută, patru moldoveni au reușit să impresioneze juriul de la concursul SuperStar România și să treacă în următoarea etapă a competiției. Mai jos îți prezentăm acești tineri talentați.

#1. Victoria Peșterean – tânăra are 25 de ani, este originară din Chișinău, dar este stabilită la București. Este profesoară de pian. Tânăra a reușit să obțină patru de „DA”. Vezi prestația Victoriei AICI!

#2. Irina Revenco – este o tânără de 17 din orașul Bălți. Tânără a evoluta cu chitara și a reușit să convingă juriul că merită să meargă mai departe în competiție, mai mult aceasta a luat tichetul auriu de la Marius Moga. Vezi prestația Irinei AICI!

<!–

–> <!–

–>

Anterior, echipa #diez a realizat un interviu cu Irina. Îl puteți citi AICI.

#3. Dan Timofei – are 26 de ani, este originar din Ungheni și este solistul și chitaristul trupei Wax Road. Deși nu a studiat canto niciodată, tânărul a reușit să impresioneze juriul și merge mai departe în competiție. Vezi AICI prestația tânărului.

#4. Artiom Topal – are 28 de ani și este originar din UTA Găgăuzia, satul Etulia. În prezent, activează în calitate de profesor de muzică în satul natal. Tânărul a uimit juriul și a primit și tichetul de aur. Vezi prestația lui Artiom AICI!

Emisiunea SuperStar România se difuzează în fiecare zi de vineri, începând cu ora 21.00, și sâmbătă, începând cu ora 20.30 la ProTV. Înscrierile la show pot fi făcute AICI!

Preluat de la: diez.md