startup2.jpg

Pe 18 iulie, la ora 18.30, Startup Grind Chișinău te invită să descoperi istoria start-upului Edugo.Ai – un sistem avansat de management al învățării care folosește inteligența artificială generativă și un set de algoritmi NLP (Procesarea limbajului natural) pentru a îmbunătăți și accelera procesul de învățare și pentru a avansa instituțiile de învățământ.

În prezent, Edugo.Ai face parte din „familia” DoceboLMS – o companie de software specializată în sistemul de management al învățării, fondată în 2005. Dacă îți este curios cum Edugo.Ai a ajuns la decizia de a aplica exit strategy, să știi că poți afla chiar în cadrul evenimentului. Despre aceasta îți va vorbi Giorgio Morocica, cofondator al Edugo.AI, șef al departamentului de dezvoltare a afacerilor și responsabil de strategia GTM. Totodată, tânărul va aborda subiectul lansării start-upului în China, va prezenta detalii privind pregătirea sa pentru achiziție și privind ceea ce urmează după exit.

Agenda evenimentului:
# 18.30-19.00 – networking facilitat;
# 19.00-20.00 – fireside chat cu Giorgio Morocica și Dmitri Namașco;
# 20.00-21.00 – networking în stil liber.

Locație: Orange Digital Center Moldova, str. Ion Creanga 1

Evenimentul se va desfășura în limba engleză și va fi moderat de Dmitrii Namașco, directorul general al companiei de investiții în start-upuri Mozaic. Biletul de intrare costă 10 dolari și poate fi procurat de aici.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md