image001.jpg

Elevii din Republica Moldova, care au între 16 și 18 ani, sunt invitați să participe la un program de mobilitate la Universitatea din East Anglia, localizată în Marea Britanie. Dacă sunteți pasionați de știință, medicină sau tehnologie și vreți să aflați mai multe detalii despre această oportunitate, vă puteți înregistra la o sesiune de informare.

Datorită acestei sesiuni informative, veți avea șansa să aflați cum puteți beneficia de o experiență de învățare captivantă în Marea Britanie și să descoperiți cultura britanică în cadrul Programului de vară UEA 2024. Sesiunea se va desfășura joi, 23 mai, cu începere de la ora 19.00. Acesta va fi livrată de către Anastasia Bezrucico și Daniel Marcu, reprezentanți ai Universității din East Anglia.

Elevii interesați sunt îndemnați să completeze acest formular pentru a-și rezerva un loc. În timpul întâlnirii, veți putea adresa întrebări sau să rezervați un loc pentru mobilitate.

Studenții vor fi cazați în campusul universității, în apartamente comune, dar vor avea propria cameră. De asemenea, echipa universității pune la dispoziția tinerilor activități captivante în limba engleză, care vor completa programul didactic. Deși programul este destinat să fie predat integral în limba engleză, veți avea sprijinul a doi studenți de cercetare postuniversitari din Republica Moldova.

În acest an, mobilitatea va dura două săptămâni și se va desfășura în perioada 20 iulie-3 august.
# Ziua sosirii – sâmbătă, 20 iulie.
# Inducție și orientare – duminică, 21 iulie.
# Ziua plecării – sâmbătă, 3 august.

Taxa de participare constituie 1 200 de lire sterline și include cazarea, cele trei mese pe zi, transportul de la/către aeroport și toate activitățile incluse în program.

În program sunt incluse următoarele:
# sesiunea de informare online înaintea plecării și un ghid pentru a pregăti viitorii participanți;
# scrisori de invitație pentru viza la frontieră pentru Marea Britanie;
# întâlnirea la aeroportul din Londra și transferul către Universitate în Norwich;
# activitățile de bun venit, inclusiv o recepție de networking;
# activități culturale și sociale;
# suport pastoral și de bunăstare în timpul programului, inclusiv suport de urgență 24 de ore pe zi;
# certificate de finalizare a programului și evenimentul de celebrare.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md