WhatsApp-Image-2024-04-19-at-10.06.26.jpeg

Orice început este presărat cu emoții, cu teamă de necunoscut și pare că, oricât am încerca să ne pregătim, nimic nu se compară cu realitatea trăită. O știu prea bine și părinții ai căror copii sunt mofturoși sau au colici severi, care nu dorm prea bine noaptea sau care se alintă la pieptul mamei și adorm greu. Pentru astfel de cazuri –  dar nu numai – ar putea fi de mare folos un banal accesoriu și anume suzeta.

Desigur, nu orice tip de suzetă este preferată, mai ales când cel mic este obișnuit cu o tetină sau cu textura pielii calde a mamei. Nu există ce ar putea înlocui asta, dar se apropie destul de mult de realitate suzeta daneză. Sau mai bine spus suzetele. Există suzete bebelusi în modele și mărimi diverse. Imediat ce descoperiți și cum să le alegeți corect, veți putea experimenta nopțile mai liniștite.

Desigur că aceasta va fi, poate, prima întrebare pe buzele multora. Este vorba despre tetina lor specială și nu doar ca formă sau culoare, ci mai ales ținând cont de tipul de material din care sunt confecționate. Mai exact, este vorba de siliconul alimentar sau latexul. Aceste materiale au marele avantaj de a fi flexibile și mai moi, în comparație cu altele. Asta înseamnă că experiența la folosire va fi definită de plăcere. Se aseamănă mult cu textura pielii, ceea ce îi încântă pe copii. Este și motivul pentru care vor accepta din prima suzeta, fără prea multe mofturi.

Bine de știut este că cei mici, din momentul în care sunt convinși să încerce ceva de genul, nu își schimbă prea curând opțiunea. Așadar, cumpărați astfel de suzete cu rezerve, adică seturi de câte două. În cadrul magazinelor online sunt disponibile și variantele cu inel fosforescent, cele numite sugestiv glow in the dark. Evident, vor fi un real ajutor în plină noapte, când nu veți fi nevoiți să aprindeți lumina pentru a găsi suzeta.

După ce v-ați convins de calitatea daneză, este timpul pentru cumpărături. Atenție însă, nu veți dori să plătiți un preț pentru ceva ce nu este cu adevărat calitatea la care sperați. Este posibil să fie și o piață neagră a acestor produse. Însă, este ușor de observat ce este fake, tetina nu este moale sau suzeta emană un miros aparte. Cele daneze nu au gust, miros, nu conțin ftalați sau alte substanțe chimice adesea regăsite în produsele din materiale plastice, spre exemplu. Cât despre scutul lor, este atent lucrat și finisat, iar aceste detalii se vor observa cu ochiul liber. În sensul în care nu va atinge pielea din jurul gurii și, deci, nu va provoca reacții precum iritații.

Pentru cei care dori să încerce, pot comanda online suzete individuale sau mai degrabă un set practic, cu 4 variante de suzete, numit chiar așa, try it.

Preluat de la: csid.ro