emmacollage.jpg
Emma Stone din filmul „La la land” și Casey Affleck din „Manchester by the Sea” devin cei mai buni actori în rol principal la cea de-a 89 ceremonie de decernare a premiilor OSCAR.

Emily Jean „Emma” Stone, născută la 6 noiembrie 1988, este o actriță americană, cel mai bine cunoscută pentru rolul din filmul Easy A. Stone a făcut parte din serialul de televiziune Drive, debutul ei pe marile ecrane a fost în rolul lui Jules, în comedia Superbad în anul 2007. Ea a apărut în filme precum The House Bunny (2008), Ghosts of Girlfriends Past (2009), și în pelicule horror Zombieland sau în comedia indie Paper Man în 2009. În anul 2010 a fost vocea lui Mazie din filmul Marmaduke și a jucat în filmul care i-a adus și o nominalizare la Globul de Aur pentru cea mai bună actriță într-un muzical sau o comedie. În 2011 a jucat în Crazy, Stupid, Love și The Help, pentru care a primit critici pozitive, filmele bucurându-se de un mare succes comercial. Stone va juca rolul lui Gwen Stacy în filmul Amazing Spider-Man, o replică a clasicului Spider Man.

Casey Affleck s-a nascut la data de 12 August 1975 si este un actor american nominalizat la premiile Oscar, Globul de Aur si SAG. Este cunoscut pentru rolurile pe care le-a interpretat in filmele Good Will Hunting, Ocean’s Eleven, The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford si Gone Baby Gone. Este fratele mai mic al lui Ben Affleck.

Preluat de la: Diez.md