diez-md-1280x720-1.jpg
Find X5 Pro este cel mai bun smartphone pe care OPPO l-a produs vreodată și are toate premisele să devină telefonul tău preferat dacă pui preț pe tehnologie sau performanță. Aspectul futurist sau modul cum stă în mână îți oferă senzația de continuitate, de întreg, lucru care nu îl întâlnești la alte telefoane. Modulul camerei este integrat într-o carcasă de ceramică făcută dintr-o bucată, o soluție îndrăzneață mai ales că materialul este super rezistent.

Pe lângă specificațiile de top, demne de un flagship din 2022, camera este ceea ce reprezintă acest telefon și OPPO Find X5 PRO utilizează în premieră cipul de imagine MariSilicon X care procesează imaginile pe timp de noapte indiferent dacă vorbim de imagini foto sau video, ai garanția  unor imagini înalt colorate super naturale iar prin modul 4K Ultra HDR și stabilizarea pe 5 axe captezi detaliile pe care alții nu le văd, dacă mai simplu ai un aparat foto profesionist camuflat într-un telefon, fie ești prins într-o aventură nocturnă, un foc de artificii, o petrecere pe plajă cu siguranță Find X5 PRO va fi vedeta.

Iar acum la procurare vine alături de un cadou neașteptat.

Astfel, la procurarea OPPO Find X5 Pro primești un smartwatch OPPO Watch 46mm cadou care separat costă în jur de 5 500 lei. Este un bundle cu adevărat interesant cu care poți să ții legătura, să urmărești starea de sănătate și antrenamentul fitness sau să îl oferi cadou.

Oferta este valabilă până la 15 septembrie 2022 și este disponibilă la partenerii OPPO – Orange, Moldcell, Maximum, pandashop.md, byone.md, gsmshop.md. Mai multe detalii despre Find X5 Pro sunt disponibile pe pagina OPPO.

Disclaimer: Prețurile produselor pot să difere în dependența de oferta partenerilor.

Hai să vedem câteva detalii despre performanțe

OPPO Find X5 Pro

Flagship-ul conceput pentru a surprinde noaptea. OPPO Find X5 Pro revoluționează industria de telefonie mobilă, prin performanțe ridicate și design premium. Noul smartphone integrează cea mai avansată unitate de procesare MariSilicon X și doi senzori performanți IMX766, prezintă un display impresionant, cu o rată de refresh de 120Hz, care poate reda miliarde de culori, beneficiază de conectivitate 5G performantă, precum și de tehnologia de încărcare rapidă SUPERVOOC. 

Șase motive de ce să-l alegi:
#1 pentru prima data este posibilă utilizarea 4K Ultra Night Video pe un smartphone Android, cu fiecare cadru la fel de precis ca o fotografie statică;
#2 cea mai rapidă încărcare – până la 50 % în doar 12 minute cu SUPERVOOC 80W și 50W pe wireless;
#3 MariSilicon X include cea mai avansată tehnologie AI existentă în prezent, păstrează acuratețea detaliilor fine, nuanța pielii și realitatea obiectivă a culorilor;
#4 carcasă din ceramică ultradură, de două ori mai rezistentă față de orice panou de sticlă convențional și de două ori mai eficientă în disiparea căldurii;
#5 procesor de top – Snapdragon 8 Gen 1 (4 nm) care poate susține cele mai solicitante aplicații și jocuri;
#6 primul telefon care vine cu un stabilizator al imaginii pe 5 axe.

Ține pasul. Păstrează legătura

OPPO Watch 46mm

OPPO Watch combină stilul și versatilitatea. Ușor de utilizat și puternic pentru o viață dinamică. Alimentat cu Wear OS by Google este ideal pentru comutarea simplă între birou și viața personală dintr-o privire, cu aplicațiile și serviciile Google. Captând o mulțime de informații despre sănătate, inclusiv urmărirea ritmului cardiac, somnul, și cu antrenamente de „cinci minute” toate la încheietura mâinii, OPPO Watch este partenerul suprem pentru orice antrenament.
# Display flexibil Dual-Curved;
# Ecran AMOLED și o luminozitate de 500 nits;
# Wear OS by Google™ ;
# Durată de viață a bateriei de până la 21 de zile;
# Watch VOOC Flash Charging 46 % în 15 minute;
# Antrenament și Health Tracking.

Despre OPPO

OPPO este un brand lider global de dispozitive inteligente. De la lansarea primului său telefon mobil – „Smiley Face” – din 2008, OPPO a fost într-o căutare neîncetată a sinergiei perfecte dintre satisfacția estetică și tehnologia inovatoare. Astăzi, OPPO oferă o gamă largă de dispozitive inteligente, condusă de seriile Find X și Reno. Dincolo de terminale, OPPO oferă utilizatorilor săi și sistemul de operare ColorOS și servicii online, cum ar fi OPPO Cloud și OPPO+. OPPO are o prezență în peste 50 de țări și regiuni, cu mai mult de 40.000 de angajați dedicați creării unei vieți mai bune pentru clienții din întreaga lume. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul oficial OPPO: https://www.oppo.com/md/.

Preluat de la: diez.md