421872016_17953354745729960_4067530021681830647_n.jpg

Programul Social Impact Award revine cu o nouă ediție! Oportunitatea este destinată tinerilor care își doresc să descopere domeniul antreprenoriatului social și să facă primii pași în calitate de antreprenori sociali. Proiectul își propune să ofere ajutor în construirea întreprinderilor sociale care vor identifica soluții la cele mai dificile probleme ale timpului nostru.

# Prima parte a programului este faza de descoperire. La această etapă au loc evenimente și workshopuri gratuite care servesc drept spații deschise pentru a descoperi cum să creați o afacere socială sau să generați o idee pentru un proiect. De asemenea, mentorii vor oferi feedback celor care construiesc deja o afacere socială. Ulterior, juriul va selecta cele mai promițătoare întreprinderi pentru a participa la program.
# Faza de incubație. În cea de-a doua etapă, participanții vor primi suport individual din partea experților și vor stabili conexiuni cu alți tineri.
# Faza de atribuire. Cele mai bune idei vor primi finanțare pentru acoperirea costurilor inițiale ale întreprinderii. Totodată, fondatorii companiilor vor avea posibilitatea să interacționeze cu parteneri național și internaționali.

La finalul programului, vor fi selectate cele mai bune patru proiecte, iar învingătorii vor avea posibilitate să participe la summitul SIA, o adunare globală a tuturor proiectelor câștigătoare pentru trei zile de conexiune și de dezvoltare a abilităților. Organizatorii vor acoperi costurile pentru cazare și călătorie.

# Candidații trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 14 și 30 de ani.
# Organizatorii acceptă atât ideile care nu au fost încă puse în aplicare, cât și ideile din faza inițială a punerii în aplicare.
# Proiectele solicitante nu trebuie să fi beneficiat de o finanțare formală semnificativă pentru demararea activității până la depunerea cererii.
# În cazul în care solicitantul a participat anterior la o altă ediție a programului, acesta nu trebuie să se înscrie cu aceeași idee.
# Candidații nu au câștigat premiul oferit de către program în anii precedenți.

# Accesul la evenimente, ateliere și rețele pentru a crește gradul de conștientizare în raport cu antreprenoriatul social.
# Conștientizare. Organizatorii își propun să crească gradul de conștientizare legat de antreprenoriatul social ca o potențială carieră și oportunitate pentru angajamentul civic.
# Educație. Atelierele, evenimentele și seminarele gratuite permit tinerilor să descopere domeniul antreprenoriatului.
# Comunitate. Crește comunitatea globală de tineri antreprenori sociali, experți, parteneri și susținători, conectându-i unul cu celălalt, ceea ce oferă oportunități exclusive.
# Susținere. Organizatorii acordă susținere pentru cei mai promițători tineri antreprenori sociali printr-o gamă largă de cursuri pentru a le consolida reziliența.

Calendarul programului:
# 31 mai 2024, ora 23.00 – termenul-limită pentru înscriere;
# 10 iunie 2024, ora 16.00 – anunțarea finaliștilor care vor beneficia de mentorat;
# 11 iunie 2024, ora 13.00 – cei care nu au fost selectați vor primi feedback pentru a continua să lucreze la afacerea lor.

Pentru a vă înregistra, trebuie să vă creați un cont aici. Ulterior, veți găsi acest formular pentru înscriere.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md