1538897621544.png

Pe pagina de socializare Facebook a fost creat un grup numit „Rîșcani, ajutăm în urma exploziei”, menit să susțină și să ofere cele mai noi informații despre tragedia ce s-a produs aseară pe bd. Moscova din capitală.

Grupul a fost creat acum opt ore și are două postări, una dintre care informează unde au fost cazați cei din blocul de la Râșcani. Oamenii se solidarizează și deja aproape 100 de internauți s-au abonat să fie la curent cu toate detaliile noi, dar și să-i ajute pe cei care au nevoie de ajutor, după ce au trecut prin groaznica explozie.

Accesează Rîșcani, ajutăm în urma exploziei, pentru a vedea despre ce este vorba.

Amintim că, în urma deflagrației din seara de 6 octombrie, și-au pierdut viața trei persoane, printre care și un copil. Alți 6 oameni au suferit răni și au fost internați la spital.

Șeful Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), Mihail Harabagiu, informează că explozia din sectorul Râșcani ar fi fost provocată de o butelie de gaz. Pompierii au găsit o butelie la etajul 16 al locuinței, iar robinetul era deschis.

Citește și: 

foto, video | Trei persoane, printre care un copil, au murit în explozia de aseară. Alți 6 oameni sunt internați la spital

foto, video 16+ | Răniți scoși cu pături și locuințe ca după război. Primele imagini din interiorul blocului care a explodat în această seară

foto, video | UPDATE: Explozia din sectorul Râșcani. Zeci de pompieri încearcă să salveze persoanele rănite

Preluat de la: zugo.md