diez-3.jpg
Epidemia de coronavirus pune în pericol nu doar viața oamenilor, dar și economia la nivel global. În acest context, instituțiile de învățământ și tot mai multe companii s-au confruntat deja cu pierderi de vânzări sau, în cel mai rău caz, cu întreruperea activității pe un termen nedeterminat. Pentru a răspunde nevoii de continuare a activității, Xontech Systems oferă versiunea de Business Avaya Spaces absolut gratuit tuturor instituțiilor de învățământ și organizațiilor non-profit până la 31 august curent.

Oferta oferă utilizatorilor conferințe audio și video pentru până la 200 de participanți, spații de chat permanente și partajare de fișiere, accesibile dintr-un browser sau o aplicație mobilă.

Avaya, o companie internațională în domeniul tehnologiilor informaționale, partener Xontech Systems, a monitorizat îndeaproape epidemia de coronavirus care afectează atât de multe persoane din întreaga lume. Principala atenție este și ar trebui să fie pe limitarea răspândirii bolii. Cu toate acestea. impactul asupra mediului educațional, întreprinderilor și organizațiilor este, de asemenea, semnificativ. Xontech Systems în parteneriat cu Avaya contribuie la dezvoltarea mediului educațional și de business, cu tehnologiile inovative de comunicare și colaborare, oferind susținerea pentru menținerea activității pe timp de criză.

În acest context, Xontech Systems se alătură acțiunilor de solidaritate în lupta împotriva epidemiei și oferă versiunea de Business Avaya Spaces absolut gratuit tuturor instituțiilor de învățământ și organizaților non-profit. În cazul în care considerați că funcționalitățile soluției ar putea să vă ajute instituția, organizația, puteți afla mai multe despre soluție aici, iar pentru a profita de ea vă puteți înregistra aici.

Xontech Systems este un integrator de soluții IT din Republica Moldova.

Preluat de la: diez.md