ethereum-price-fb.jpg
Un start-up de cripto valute a dispărut de pe internet după ce a reușit să adune milioanele investitorilor, lăsând un mesaj succint: „Penis”. Timp de ore întregi unicul rezultat pe care îl obțineau cei care accesau site-ul era acest cuvânt.

pri_67427318

Pentru a face gluma mai bună, ar fi bine să știți că „Prodium” (denumirea site-ului) este, de fapt, un medicament conceput pentru reducerea infecțiilor tactului urinar, scrie metro.co.uk.

Site-ul a apărut sub forma unui start-up care urma să folosească tehnologia cripto valutei pentru asigura livrarea legumelor proaspete. Aceștia și-au inventat propria valută – Ethereum.

În imaginea de mai jos vedeți cum arată această:

ethereum-price-fb

Într-un timp rapid acesta a reușit să adune milioane. Potrivit raportului IB Times, majoritatea oamenilor care au investit în acest start-up nu sunt deschiși să vorbească despre sumele pe care le-au oferit.

Cei care au pornit așa-zisul start-up au venit cu o idee de o nouă tehnologie la care lumea s-a prins. Fondatorii au folosit nume și imagini false, iar profilurile LinkedIn au fost șterse. Nu este clar cât de mulți bani au dispărut.

Preluat de la: diez.md