1485685432453.jpg

Noi atracții de vacanță pentru moldovenii care au suficienți bani și timp liber. O agenție de turism vinde în premieră pentru Republica Moldova călătorii în jurul lumii pe unul dintre cele mai luxoase vase de croazieră de pe glob.

În același timp, ei plictisiţi de vacanţele de pe litoral au acum ocazia să ajungă într-un adevarat regat de gheaţă. Călătoria spre Polul Nord va începe în oraşul Murmansk din Rusia, în luna iunie, perioadă în care temperaturile sunt destul de suportabile, scrie prime.md. Sejurul va dura 13 zile şi va include mai multe excursii şi expediţii.

„Chiar la Polul Nord se poate de făcut poze cu un fotograf profesionist, barbeque la Polul Nord. În plus, expediţii şi excursii, care sunt făcute cu elicopterul pentru că sunt multe locuri frumoase, interesante, dar în care nu poţi pătrunde”, a declarat reprezentanta agenţiei de turism, Iana Cimbroveanu.

Sursa citată menționează că preţul pentru această ofertă este de 28.000 de dolari şi include cazarea, mâncarea, echipamentul special şi asigurarea medicală.

Dacă vă doriți ca în 2017 să efectuați o călătorie în jurul lumii, în sfârșit aveți ocazia să procurați bilete pe unul dintre cele mai luxoase vase de croazieră de pe glob, nava Silver Visper.

Aventura va începe în orașul San Francisco din Statele Unite ale Americii și se va încheia în capitala Italiei, Roma.

„Puteţi să vizitaţi mai mult de 30 de ţări, 60 de porturi şi fiecare zi aproape în altă ţară, în alt oraş sunteţi. Vasul se va opri în cele exotice colţuri ale lumii, anume insule exotice. Toate care sunt cunoscute”, a declarat reprezentanta agenţiei de turism, Iana Cimbroveanu.

Sejurul de patru luni va începe peste un an şi costă cel puţin 54.000 de euro. Pachetul include cazarea şi trei mese pe zi.

Preluat de la: Zugo.md