foto.jpg
Ogilvy, o agenție britanică de publicitate, marketing și relații publice, cu sediul central la New York, a anunțat că nu va mai lucra cu influencerii care își distorsionează sau retușează corpul și fața pentru campaniile de publicitate a brandurilor de marcă, în încercarea de a combate daunele rețelelor sociale asupra sănătății mintale, comunică The Drum.

Potrivit informațiilor, agenția își va putea implementa nouă politică instituțională după ce Guvernul Regatului Unit va examina proiectul de lege cu privire la Imaginea corporală modificată digital, aceasta va putea impune influencerii să dezvăluie conținutul media editat. Acum, proiectul de lege se află în a doua revizuire a parlamentului.

Conform portalul media, interdicția se va aplica tuturor clienților grupului Ogilvy UK, printre care se numără și branduri cunoscute la nivel internațional precum Dove.

Agenția Ogilvy informează că schimbarea va fi efectuată în două etape. Pentru început, reprezentanții mărcilor populare și influencerii vor fi avertizați despre noua politică implementată, iar în mai 2022, interdicția va fi funcțională.

Preluat de la: diez.md