Diez-920x518-1.jpg
Lansarea oficială va avea loc pe 24 februarie 2022. OPPO are planuri mari pentru finalul de lună februarie şi da, implică şi noul său flagship, OPPO Find X5 Pro. Compania chineză a confirmat data de 24 februarie drept cea când va anunţa seria Find X5, iar un nou teaser postat pe web indică şi sosirea altor dispozitive la acea dată. E vorba despre o tabletă, un ceas şi căştile Enco X2.

OPPO va transmite evenimentul live pe site-ul oficial pe data de 24 februarie, la ora 13:00, ora Moldovei. Acolo va fi prezentat flagship-ul OPPO Find X5 Pro, care s-a bucurat deja de o atenție sporită, mai ales datorită informațiilor despre colaborarea cu brand-ul de aparate foto Hasselblad. Find X5 va fi primul flagship al companiei care va integra noile tehnologii marca Hasselblad. Dispozitivul dispune de o cameră triplă, formată din doi senzori de 50 MP și unul de 13 MP cu zoom hibrid 5X. Camera selfie de pe Find X5 Pro va fi una cu senzor IMX709, având 32MP. Compania susține că Find X5 Pro este dotat cu o „cameră foto avansată inegalabilă” și un „design emblematic futurist” realizat dintr-un „material ceramic, unic și frumos”, care nu lasă amprente.Pe lângă parteneriatul cu Hasselblad, pe protuberanța camerei cu o formă neobișnuită se poate citi „Powered by MariSilicon”. Este vorba despre unitatea de procesare a imaginii (imaging NPU) MariSilicon X, dezvoltată recent de OPPO, care a fost prezentată în cadrul OPPO Inno Day 2021 din decembrie. Compania susține că va „rezolva cea mai mare problemă a înregistrării video pe smartphone – înregistrarea pe timp de noapte”. Responsabilii se referă la procesarea RAW în timp real şi AI aplicat la nivel de filmare 4K.

Toate astea și multe alte detalii noi vor fi dezvăluite în sesiunea live.Tableta OPPO Pad a tot apărut în diferite zvonuri, cu ecran de 10 inch şi procesor Snapdragon 870, dar şi o cameră duală în spate. Căştile wireless ar trebui să fie Enco X2 TWS, care au scăpat pe web luna trecută. Ceasul este singurul cu adevărat misterios, dar era de aşteptat să apară un succesor pentru OPPO Watch 2 la un moment dat. Teaser-ul îl prezintă drept pătrăţos, şi nu rotunjit cum se poartă în cazul modelelor mai sportive, deci va fi ceva mai business, mai serios. Cu toate acestea, va trebui să așteptăm lansarea oficială de pe 24 februarie pentru mai multe informații despre restul specificațiilor și caracteristicilor dispozitivelor.

Preluat de la: diez.md