hipocrates1.jpg
A început școala, iar odată cu ea și grijile părinților și a copiilor, legate de reușitele și succesele acestora pe parcursul anului școlar, în condiţiile în care cerințele și provocările elevilor și a studenților devin tot mai mari, iar programele de studii tot mai epuizante.

Pentru că ritmul alert, care revine în actualitate odată cu noul an școlar, aduce cu el stresul și ne face copiii mai iritați și mai extenuați, părinții experimentați știu că la început de an școlar copiii au nevoie de un aport suplimentar de vitamine și minerale, Omega 3 sau iod. Toate acestea, și nu doar, pot fi găsite în rețeaua de farmacii Hippocrates, care vine cu o gamă largă de produse, menite să faciliteze procesul de studii și să îmbunătățească capacitățile intelectuale și performanțele elevilor și ale studenților.

Suplimentele alimentare și complexele de vitamine și minerale Kids Multivit 7 Minerals, FishOil Omega 3 Kids Tutti Frutti, destinate copiilor de vârstă școlară, vor fortifica imunitatea şi vor evita suprasolicitarea și epuizarea fizică și psihică a acestora. La fel, și vitaminele din grupul B mențin sănătatea creierului și îmbunătățesc concentrarea și atenția la copii. Un rol crucial în procesul de dezvoltare continuă a copiilor îl are și uleiul de pește, care poate fi folosit mai ușor în capsule și este un remediu recunoscut de-a lungul generațiilor pentru stimularea capacităților intelectuale, întărirea imunității și activizarea metabolismului.

NIK_0826 (1)
Studenții pot găsi în farmaciile Hippocrates Multivitamine si minerale Multiforte 23 efervescent, dar și complexele Liniol și Braincare, pentru o funcționare mai eficientă a sistemului nervos central. De mare preț este și uleiul de in în capsule, cu un conținut bogat de Omega 3-6-9, care au proprietatea de a îmbunătăți circulația sângelui şi a stimula activitatea cerebrală. Combinaţi cu Lecitină, acizii grași au proprietatea de a fortifica memoria, atenția și funcțiile cognitive. Iar complexele de multivitamine și minerale, cu un conținut important de vitamine din grupul B, sunt perfecte pentru studenți datorită proprietăților acestora de a susţine funcțiile sistemului nervos și a celui imunitar.

Şi asta, pentru că într-o lume modernă şi accelerată în care trăim, copiii şi tinerii sunt cei mai expuşi la tot felul de provocări ale erei tehnologice, cu care încearcă să ţină pasul. Iar potrivit unor cercetări Gallup, emoţiile negative au ajuns la un nivel record în 2017, când aproape toţi oamenii de pe planetă au avut perioade în care s-au simţit stresaţi, îngrijoraţi sau trişti. În concluzie, datele studiului arată, că nivelul de stres şi anxietate este în creştere în ultimii ani, când întreaga lume a fost mai deprimată şi mai stresată. Iar ca să facem faţă tot mai multor conflicte existenţiale şi stări depresive cu care ne confruntăm mai ales după perioada concediilor şi vacanţelor, în pragul unui nou sezon de activităţi şi studii, farmaciile Hippocrates sunt la dispoziţia noastră cu cele mai noi produse de menţinere a sănătăţii fizice şi psihice şi unei stări de spirit cât mai confortabile.

hipocrates

Odată cu înaintarea în vârstă, când suntem expuşi diferitor transformări şi schimbări ale statutului hormonal, inclusiv la nivelul activităţii cerebrale şi cardio-vasculare, ne putem confrunta cu unele dereglări funcţionale în măsură să ne afecteze starea noastră de bine. Este vorba de schimbări la nivelul circulaţiei sanguine şi a creierului, care ne pot afecta activitatea mentală şi atenţia, provocând stări de ameţeală sau dureri de cap, tulburări de memorie şi schimbări bruşte ale dispoziţiei. Aceste simptome pot fi reduse semnificativ sau chiar evitate prin îmbunătăţirea circulaţiei sanguine la nivel cerebral, ca rezultat al administrării diferitor suplimente alimentare. Ele sunt menite să rezolve problemele legate de memorie şi concentrare, spre exemplu produsele cu Ginkgo biloba (Bilomag) http://www.medicamente.md/ru/product/28324 îmbunătăţesc circulaţia sanguină şi cresc fluxul sanguin şi nivelul de oxigenare a creierului, dar şi accelerează metabolismul.

Suplimentele cu Lecitină contribuie la funcţionarea optimă a sistemului nervos, iar cele pe bază de MgB6 reduc iritabilitatea, excitabilitatea şi fortifică memoria.

Toate aceste complexe de vitamine şi minerale, suplimente alimentare şi preparate multifuncţionale le puteţi găsi la cele mai bune preţuri în reţeaua de farmacii Hippocrates, care ne stă mereu la dispoziţie cu cel mai larg sortiment de medicamente şi produse de menţinere a sănătăţii, pentru o sănătate de invidiat, la orice vârstă.
Pentru că Hippocrates este mereu aproape, mereu cu grijă! Să fiţi sănătoşi!

hipocrates1

Șef deriginte farmacie „Hippocrates” – Ursu Dragomir

Preluat de la: diez.md