1280x854_diez.jpg
Norrsken este o colecție de bijuterii ce combină darurile prețioase ale naturii și măiestria giuvaergilor, inspirate de peisajele și natura splendidă a nordului. Aceste creații exprimă putere, frumusețe și splendoare. În centrul Norrsken se află spiritul creator și conexiunea cu originile. Astfel, oricine își poate găsi bijuteria care să exprime stilul autentic și vocea sa individuală. 

Colecția este creată pe baza unor minerale și pietre semiprețioase naturale, unice asemenea celui ce le poartă. Acestea au fost utilizate pentru caracteristicile lor speciale din cele mai vechi timpuri, fiecare dintre ele deținând o putere și o energie aparte. De la puterea soarelui, a iubirii, senzualității, succesului – la cea de a aduce claritate gândirii, liniște și armonie între corp și minte, toate regăsindu-se în Norrsken.

Pentru a intensifica mesajul transmis de această colecție, compania a colaborat cu unele dintre cele mai frumoase, puternice și ambițioase femei, care inspiră și care, purtând bijuteriile Norrsken, au povestit despre originea puterii lor speciale, despre esența feminității, dar și despre sentimentele pe care le trăiesc purtând aceste bijuterii.

Diana Sachirciuc, brand partener Oriflame Moldova afirmă că: „A menține echilibrul și spiritul de luptător în orice circumstanță este adevărata putere a oamenilor a căror privire nu poate fi abătută de la scopul lor. Rămâi sincer mereu și acționează!”, de altfel, ceasul Grace Rose, cu un cadran marmorat rezistent la zgârieturi, pe care îl poartă, îi completează desăvârșit individualitatea. 

Tatiana Mereuță, directoare generală Oriflame Moldova poartă bijuteriile Empower Quartz create din cuarț auriu, piatră a înțelepciunii și creativității, care îi accentuează personalitatea puternică și care povestește că: „Înțelepciunea de a fi recunoscător pentru schimbările care se întâmplă în propria personalitate zi de zi, de a avea o disciplină constantă și de a valorifica energia puternică din interior este sursa de inspirație pentru a atinge cele mai înalte culmi.” 

Angela Gladei, președinta AFAM afirmă că: „Recunoașterea puterii native de a nu ceda și a vedea avantaje din orice, face posibilă menținerea autenticității și bunătății față de ceilalți. Umbrele trebuie lăsate în urmă și soarele va fi întotdeauna înainte!”, iar acest motto în viață se combină armonios cu istoria ceasului Essential pe care îl poartă, fiind rezistent datorită sticlei de safir.

Aurelia Salicov, directoare generală Digital Park, membră AFAM poartă bijuterii din colecția Pastel Sand, ce au la bază cuarțul roz, fiind o combinație a gingășiei, romantismului și iubirii, care armonizează frumos poziția puternică în viață și pe care o transmite prin sloganul său: „Calitățile care ne caracterizează ca personalitate sunt reflectate în tot ceea ce facem, iar atitudinea plină de rafinament, armonie și echilibru fac din orice sarcină un eveniment de succes.” 

Olga Prizenco, brand partener Oriflame Moldova poartă bijuteriile Prism Aventurin create cu un mineral rar – o piatră a norocului, iubirii și inspirației. Energia acestei pietre se potrivește de minune cu sloganul ei în viață: „Siguranța că soluțiile sunt mereu aproape, doar trebuie descoperite, este un motiv pentru care nu ar trebui să avem timp să fim triști. Puterea interioară vine din dorința de a face schimbări.”

Proiectul a fost desfășurat în parteneriat cu Asociația Femeilor Antreprenoare din Moldova (AFAM).

Oriflame este o companie suedeză ce produce și comercializează produse de înfrumusețare și îngrijire personală, create în conformitate cu responsabilitățile companiei din punct de vedere social, etic și ecologic.

Descoperă colecția de bijuterii și accesorii Norrsken, care îți vor pune în valoare personalitatea unică, stilul elegant și îți vor accentua ținutele în această vară.

https://md.oriflame.com/search?query=norrsken   

Preluat de la: diez.md