1532255304057.jpg

Relațiile sexuale reprezintă un subiect tabu în Republica Moldova. Mulți se tem să vorbească despre problemele pe care le întâmpină, dar și despre însuși procesul dat. Mai mult, cei care complică situația oamenilor sunt fețele bisericești.

Potrivit cunoscutului părinte Cleopa, oamenii ar trebui să aibă relații sexuale doar în zile anumite, motivând asta cu faptul că „cei mai sănătoşi copii devin din aceasta ca bărbatul să nu aibă contact cu soţia decât de două ori pe săptămână.” Astfel, vloggerul Ion Andronache a hotărât să vină în ajutor familiilor creștin-ortodoxe cu un calendar care, mai în glumă, mai în serios, le-ar prezenta zilele în care au voie să facă sex.

„Voi deja cunoașteți că „regulile bisericești” interzic cuplurilor creștine să aibă relații sexuale în anumite zile. Așadar, am hotărât să vin în ajutorul familiilor creștin-ortodoxe din Moldova și am făcut un calendar pe anul 2019 cu menționarea zilelor în care au voie să facă sex”, a scris acesta.

Vedeți calendarul mai jos.

Astfel, din calculul și calendarul făcut de Ion, excluzând unele sărbători de familie, reiese că partenerii pot face sex și concepe copii doar în cele 68 de zile permise de biserică. 

Preluat de la: zugo.md