01_Netflix.Shop_Blog_Hero-1536x1021-1.jpg
Netflix a lansat primul său magazin online de produse inspirate de serialele difuzate de populara platformă de streaming.

Pentru început Netflix.shop este disponibil doar în Statele Unite ale Americii, iar cei interesați pot cumpăra tricouri și cămăși imprimate cu imagini și personaje din serialele animate Yasuke şi Eden.

„În scurt timp vor apărea haine și obiecte de decor inspirate din serialul francez «Lupin», acestea urmând a fi realizate în colaborare cu Muzeul Luvru. Fanii «The Witcher» și «Stranger Things» vor avea și ei parte de surprize interesante în perioada imediat următoare”, notează Gadget.ro

Netflix.shop va propune cu regularitate produse exclusive în ediție limitată, selectate atent”, a declarat vicepreședintele Josh Simon.

„Aceste articole în ediție limitată se alătură marelui sortiment de produse de consum pe care le-am pus la dispoziție prin intermediul partenerilor noștri de încredere. (De exemplu, puteți găsi, de asemenea, o gamă largă de produse Yasuke la Target). Netflix.shop va fi disponibil mai întâi în SUA înainte de a se extinde în alte țări din întreaga lume în următoarele luni”, se arată într-un comunicat al companiei.

Prețurile încep de la 30 de dolari și ajung până la 82 de dolari. Magazinul oficial va ajunge și în alte țări în lunile următoare.

Preluat de la: diez.md