Naomi-Campbell-a-adus-pe-lume-doi-copii-cu-ajutorul-unei-mame-surogat.jpg

Naomi Campbell (54 de ani) a recunoscut recent într-un interviu acordat publicației britanice The Times că fiica și fiul ei au venit pe lume cu ajutorul unei mame-surogat.

Supermodelul britanic a devenit prima dată mamă în mai 2021, când a anunțat venirea pe lume a fiicei ei, iar în iunie 2023, a anunțat nașterea celui de-al doilea copil, un băiețel.

La vremea aceea, Campbell nu a vrut sa declare dacă bebelușii s-au născut cu ajutorul unei mame surogat, dar toate indiciile duceau către acest aspect.

Acum, mulatra recunoaște deschis că cei mici au venit pe lume prin această modalitate, la care au apelat și alte vedete de-a lungul timpului, cum ar fi Kim Kardashian, Cameron Diaz, Sarah Jessica Parker, Tyra Banks sau Paris Hilton.

”Am știut dintotdeauna că într-o bună zi voi deveni mamă, este cea mai mare bucurie pe care mi-o puteam imagina”, a mai spus Naomi, care a povestit cum își încurajează toți prietenii să aibă copii: Le spun tuturor: Faceți-o, nu mai stați pe gânduri!”

Pe cât de mare e bucuria de a fi mamă însă, pe atât de mare e discreția de care dă dovadă Naomi Campbell în ceea ce-i privește pe copiii ei, cărora nu le-a dezvăluit numele și nici nu le-a arătat fața până acum.

„Copiii mei sunt totul pentru mine. Asta m-a făcut să mă tem pentru viitor. Sper într-o lume mai bună pentru copiii mei. Sunt 110% prioritatea mea. Trebuie să fiu acolo pentru ei”, a spus Naomi.

FOTO: PROFIMEDIA

Preluat de la: csid.ro