pixel.png

Chiar dacă povestea de dragoste dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt nu a avut tocmai un final fericit, relaţia celor doi terminându-se cu un divorţ şi certuri interminabile în privinţa custodiei copiilor, actriţa nu se grăbeşte să-şi găsească jumătatea.

Încă de la anunţul separării celor doi, presa internaţională a speculat ba că Brad Pitt are o nouă iubită, veste care aproape săptămânal ţinea în atenţie primele pagini, ba că a revenit la fosta lui soţie, Jennifer Aniston. Situaţia nu a stat deloc diferită nici în cazul actriţei în vârstă de 44 de ani care nu pare să se grăbească să-şi găsească jumătatea.

Angelina Jolie, deşi este sigură, nu este pregătită pentru o nouă relaţie. După scandalul din urma divorţului de Brad Pitt, frumoasa actriţă a ales abstinenţa sexuală, concentrându-se să devină cea mai bună versiune a sa.

<!–

Formul de quiz

–>

“Nu se gândeşte la o nouă poveste de dragoste sau la sex. Este singură şi se bucură de asta. Citeşte foarte mult despre cum să-şi transforme energia sexuală în forţă creativă şi este fascinată de acest lucru. A început să practice yoga, sport pe care îl detesta, dar care în ultimii ani a ajutat-o să îşi liniştească gândurile”, a declarat o sursă apropiată actriţei pentru HollywoodLife.com.

“În plus, nu se mai identifică cu propria-i sexualitate. Încă este la fel de sexy ca-ntotdeauna, dar nu se mai priveşte în felul acesta. A renunţat la această latură a sa şi susţine că a găsit multă linişte în asta. În prezent, tot ce o interesează sunt copiii şi munca de caritate”, a continuat sursa.

În tot acest timp, Angelina Jolie a fost preocupată de copiii ei, dar şi de proiectele şi acţiunile caritabile în care s-a implicat de-a lungul anilor. În contextul pandemiei de COVID-19, actriţa s-a asigurat ca tinerii din mediile defavorizate să continue studiile, venind în sprijinul mai multor organizaţii cu ajutorul unor donaţii.

Preluat de la: csid.ro