diez-share-facebook.png
Compania Moldtelecom a fost decernată cu premiul mare – „Mercuriul de Aur” în cadrul nominalizării „Reputație și încredere”, a concursului naţional „Marca Comercială”, ediţia a XV. Este un rezultat care reconfirmă poziţia Moldtelecom de lider incontestabil pe piaţa serviciilor de telecomunicaţii şi de operator numărul 1 în servicii integrate mobile-fixe-Internet-TV. 

Marele trofeu şi diploma de onoare obţinute în cadrul nominalizării „Reputație și Încredere”, precum şi celelalte diplome primite ani la rând până acum, sunt de fapt rezultatul a 25 de ani de investiţii şi a încrederii oferite de cei peste 1 924 376 de abonaţi.

Pe lângă aceste două premii importante, Moldtelecom a obţinut şi titlul de „Laureat” în cadrul concursului – „Realizări în domeniul calității”.

Moldtelecom pune accent cu precădere, an de an, pe îmbunătăţirea experienţei abonaţilor în utilizarea serviciilor oferite. Compania lansează servicii inovative şi cele mai generoase pachete la servicii. De aceea, astăzi posibilităţile infinite ale serviciilor de telecomunicaţii sunt disponibile abonaţilor Moldtelecom într-un singur pachet şi la cel mai avantajos preţ.

Performanța şi abordarea potrivită pe care o are compania în raport cu serviciile oferite sunt ca rezultat apreciate prin distincţiile obţinute ani la rând. Premiile „Mercuriul de Aur”, la nominalizarea „Reputație și Încredere” și „Laureat” vin să reconfirme poziţia Moldtelecom de operator numărul 1 în servicii integrate mobile-fixe-Internet-TV.

La capitolul cifre, în 2017 Moldtelecom a fost lider pe piaţa serviciilor de Internet fix cu o cotă de piaţă de 65% după numărul de abonaţi şi de 61% după cifra de afaceri. Totodată, compania continuă să fie lider şi pe piaţa serviciilor de telefonie fixă, cu o cotă de piaţă de 89% după numărul de abonaţi şi de 96% după venituri. Pe piaţa serviciilor de televiziune digitală, Moldtelecom a fost la fel lider cu o cotă de piaţă de 33% după venituri.

Compania deţine poziţia de lider şi pe piaţa serviciilor de Internet mobil, unde Unite este operatorul numărul 1, abonaţii căruia în 2017 au generat 54% din totalul traficului de date din ţară. În plus, în ultimii 2 ani consecutiv, Unite înregistrează şi cel mai mare tempo de creştere pe piaţa serviciilor de telefonie mobilă. Această tendinţă de creştere se remarcă şi în anul 2018, Unite fiind unicul operator care înregistrează creşteri ale abonaţilor şi a volumului de vânzări.

Toate aceste rezultate sunt încununate frumos, de cele mai importante premii, diplomă de onoare, trofeele „Mercuriul de Aur” și Laureat obţinute în cadrul celor mai însemnate concursuri naţionale „Marca Comercială” și „Realizări în domeniul calității”.

Preluat de la: diez.md