MW-DL664_Greece_ZG_20150511043849-920x516-1-1.jpg
Cetățenii Republicii Moldova nu vor putea intra pe teritoriul Greciei până pe 31 august. Autoritățile elene au anunțat decizia de prelungire a interdicției temporare de intrare pe teritoriul său a cetățenilor țărilor non-UE.

Ambasada Moldovei în Grecia informează că în vederea limitării răspândirii virusului de tip nou COVID-19, autoritățile elene au anunțat prelungirea până pe 31 august, curent, a restricțiilor de intrare a cetățenilor străini pe teritoriul Greciei.

Reamintim că doar cetățenii Republicii Moldova care posedă permis de ședere în statele membre UE pot accede pe teritoriul Greciei.

Pentru situații excepționale – accidente cu victime, decese, calamități naturale, alte situații de excepții, cetățenii moldoveni pot apela linia telefonică de urgență a Ambasadei +30 699 793 9458 sau trimite un mesaj pe adresa de e-mail [email protected]

La numărul de telefon afișat nu se fac programări și nu se oferă informații.

Alertă de călătorie în Republica Elenă 🇬🇷În vederea limitării răspândirii virusului de tip nou COVID-19, autoritățile…

Geplaatst door Ambasada Republicii Moldova în Grecia/ Embassy of Moldova to Greece op Maandag 17 augustus 2020


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalele noastre de TelegramRO și RU.

Preluat de la: diez.md