secretsanta2.png
Al treilea an consecutiv în Moldova este lansat proiectul „Secret Santa”. Obiectivul lui este de a răspândi atmosfera sărbătorilor de iarnă în rândul orăşenilor şi de a le face cadouri oamenilor absolut necunoscuţi, care neapărat te vor răsplăti cu aceeaşi monedă.

Schimbul cadourilor de Crăciun într-un grup de oameni, cu genericul „Secret Santa”, a luat naştere demult. Tradiţional acţiunea este susţinută în SUA, Canada, Marea Britanie, iar acum şi în Moldova.

Organizatorii proiectului îndeamnă toţi doritorii să se alăture tradiţiei frumoase, să se unească și să dăruiască reciproc cadouri, făcând Moldova un pic mai bună.

Să participi e foarte simplu:

#1. Accesează site-ul secretsanta.md
#2. Completează câteva câmpuri de înregistrare, confirmă emailul
#3. Aşteaptă data de 22 decembrie 2016, ziua, când sistemul va repartiza participanţii în perechi.
#4. Expediază cadoul şi aşteaptă altul în loc.

Organizatorii au inventat un mecanism ingenios de repartizare a participanţilor în perechi. Participanţii vor fi împărţiţi aleatoriu câte doi în categoriile de vârstă: până la 4 ani, 5-9 ani, 10-13, 14-17, 18-22, 22-28, 29-36, 37-45, 46-56, 56 şi mai în vârstă.

Astfel, îţi poţi înregistra copilul şi să fii sigur că el va fi repartizat în pereche cu cineva de vârsta sa, astfel ambii se vor bucura de cadoul potrivit.

Participă şi tu! E vesel!

Go Social

Go Social

Preluat de la: Diez.md