Wizz-Air-March-operational-update-Photo-Airbus-scaled-1.jpg
Autoritatea Aeronautică Civilă informează că deja a fost selectat operatorul aerian ce urmează să opereze cursele charter de repatriere a cetățenilor Republicii Moldova în perioada 27 aprilie-3 mai 2020. De transportarea acestora se va ocupa compania aeriană Wizz Air, care va efectua zboruri din direcțiile Londra, Paris, Roma, Milano, Moscova, Istanbul, Dublin, Larnaca.

Biletele pot fi procurate aici. Informațiile ce țin de programul de zbor, dată și oră vor putea fi accesate ulterior pe pagina oficială a companiei My Travel.

Conform procedurii stabilite anterior de către Comisia pentru Situații Excepționale, de cursele sus-menționate vor beneficia cetățenii moldoveni incluși în listele de așteptare ale misiunilor diplomatice și oficiilor consulare prin completarea chestionarelor puse la dispoziția solicitanților începând cu 29 martie.

Prioritate au studenții, persoanele aflate sub tratament medical, cetățenii aflați în dificultate. Persoanele incluse în listele sus-menționate vor fi informate în prealabil despre detaliile privind modalitatea de achiziționare a biletelor de călătorie. Aici este lista cu datele de contact ale misiunilor diplomatice.

Pentru mai multe detalii sunați la numărul de telefon 068 666 668.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md