pixel.png
Michelle Pfeiffer este una dintre actriţele care nu mai au nevoie de nicio introducere. Mulţi o cunosc din rolul pe care l-a avut în celebrul film ”Scarface”, iar în urmă cu câţiva ani, cu ocazia împlinirii a 35 de ani de la premiera filmului, vedeta a vorbit despre regimul pe care a fost nevoită să-l ţină pentru rolul Elvira.
 
Actriţa în vârstă de 62 de ani a fost prezentă în 2018 la evenimentul care a marcat 35 de ani de la premiera filmului “Scarface”, alături de colegii săi de platou, unde a povestit că în timpul filmărilor a fost nevoită să se înfometeze pentru rolul femeii dependente de droguri.

Şase luni a mâncat supă de roşii

„Jucam rolul unei femei dependente de cocaină, aşa că asta era parte din rol. Pe măsură ce filmam, am devenit din ce în ce mai slabă şi tot mai vlăguită. Problema a fost că producţia a durat şase luni. M-am înfometat până la final pentru că filmarea scenei de la sfârşitul filmului, în care trebuia să fiu foarte slabă, se tot amâna”, citează ABC.
<!– Înfiorător! La ce pericole s-a expus Meghan Markle cumpărând conacul din Santa Barbara. FOTO–> CITESTE PE EVZ.RO: Înfiorător! La ce pericole s-a expus Meghan Markle…
<!– Iohannis, trădarea SUPREMĂ! La cine s-a dus președintele României–> CITESTE PE CAPITAL.RO: Iohannis, trădarea SUPREMĂ! La cine s-a dus președintele…
 

Regimul extrem a funcţionat, însă din cauză că slăbise atât de mult, oamenii din jurul ei începuseră să se îngrijoreze. Actriţa îşi aminteşte cum colegii din echipa de producţie îi aduceau covrigi şi se rugau de ea să mănânce.
 
Rolul Elvira Hancock a devenit unul emblematic al actriţei care, la evenimentul aniversar de la Tribeca, a fost însoţită de Al Pacino, protagonistul filmului, de actorul Steve Bauer şi regizorul Brian De Palma.

Preluat de la: csid.ro