pixel.png

Meghan Markle a ţinut săptămâna trecută un discurs la Summitul Girl Up 2020 Leadership, unde a afişat un look nou. Ducesa de Sussex are acum părul mai lung şi coafat drept.

Hairstilistul George Northwood, cel care s-a ocupat de podoaba capitală a ducesei în ultimii doi ani, când făcea parte din familia regală a analizat schimbarea de look a lui Meghan Markle.

„Transmite un mesaj cu părul atât de lung – reprezintă putere şi faptul că are cu adevărat totul pus la punct. Părul mai drept şi mai lung marchează un nou capitol în viaţa ei, fără procotoale stricte”, a declarat George Northwood, pentru The Telegraph

Stilistul a adăugat că deşi lumea crede că poartă extensii, acesta este de faptul părul ei. „Oamenii cred că Meghan şi-a pus extensii, dar eu nu i-am aplicat niciodată extensii în păr în cei doi ani în care am lucrat cu ea. Este părul ei propriu şi este minunat să văd că arată arată atât de sănătos”, a precizat specialistul.

<!– Afaceri murdare în Familia Regală! Bombă, apar Harry şi William. Duşmanul comun i-a lovit–> CITESTE PE EVZ.RO: Afaceri murdare în Familia Regală! Bombă, apar…
<!– S-a aflat adevărul! Cine este, de fapt, bărbatul părăsit de Anca Țurcașiu? Detalii din interior–> CITESTE PE CAPITAL.RO: S-a aflat adevărul! Cine este, de fapt, bărbatul…

Stilistul spune că noul look al ducesei de Sussex aminteşte de Rachel din serialul „Friends”, decât de un cântăreţ de rock din anii ’90, cum ar fi descris-o unii.

„Are vibe-ul anilor ’90, dar nu este extrem de drept cum era în anii 1990 – este uşor imperfect, ceea ce îl face să pară mai moale şi să îi evidenţieze faţa. Mai ales că a păstrat forma în laterale. Straturile de păr mai lung îi încadrează faţa mai bine, acesta fiind un truc de a-i subţia trăsăturile faciale”, spune stilistul.

Pentru ca un păr atât de lung ca al ducesei de Sussex să arate bine este nevoie de îngrijire temeinică.

Preluat de la: csid.ro