1290x720.jpg
Atmosfera de sărbătoare la Shopping MallDova. Mii metri de luminițe multicolore, sute de figurine tematice și cântece de Crăciun, care răsună de dimineață până seara, te așteptă în incinta centrului comercial, în ajunul sărbătorilor de iarnă.

În acest an, Pomul de Crăciun – vedeta sezonului – cu o înălțime de 14 metri, este împodobit într-un stil aparte. Globurile și beteala au fost înlocuite cu sute de figurine, în culori vii, ce amintesc de prăjiturile pufoase din turtă dulce: căsuțe, omuleți, fulgi de nea,  gogoși, clopoței, reni și cizmulițe. Culorile vii și luminițele multicolore, te fac să te simți că într-o adevărate poveste de Crăciun.

Lângă brad, ajutoarele lui Moș Crăciun au instalat și o poștă, unde mici vizitatori, își pot lăsa scrisorile cu dorințe, începând cu 10 decembrie. Cu siguranță, bătrânul cu barbă albă le va citi pe toate, iar în noaptea de ajun, le va aduce cadourile mult așteptate.

Și cele peste 100 de magazine, care se află sub acoperișul Shopping MallDova și-au decorat vitrinele într-un mod deosebit și astfel te ademenesc să le calci pragul, pentru a-ți face plinul de cadouri pentru cei dragi.

Iar dacă ești în căutarea ținutelor potrivite pentru cina în familie sau petrecerile alături de cei mai dragi prieteni, aici este locul unde le vei putea găsi.

La Shopping MallDova găsești cea mai mare colecție de cadouri din care să alegi cele mai potrivite daruri pentru cei dragi, în funcție de preferințe, vârstă, necesități și bugete: piese vestimentare pentru garderoba de iarnă, încălțăminte pentru un sezon călduros, jucării pentru pici, accesorii și decorațiuni pentru casă, produse de frumusețe ce asigură îngrijirea corespunzătoare în sezonul rece.

Și pentru că sărbătorile de iarnă au devenit sinonim al bradului împodobit cu mii de globuri colorate, cei care nu au reușit să găsească pomul potrivit pentru locuințele lor, îl poți achiziționa chiar de la parterul Shopping MallDova, acolo unde este deja instalat un stand specializat.

Vină la Shopping MallDova pentru a trăi magia sărbătorilor de iarnă!

NOTĂ! Accesul în incinta magazinelor din Shopping MallDova este permis cu condiția purtării corecte a măștilor de protecție, fără a fi nevoie să fie prezentate certificatul de vaccinare cu schema completă, testul PCR negativ sau testul antigen negativ.

Preluat de la: diez.md