TAN_4459-1.jpg
Savurează sărbătorile de iarnă cu Shopping MallDova! A mai rămas puțin timp până intrăm în noul an, iar în această perioadă, toți pregătesc cadouri și surprize pentru cei dragi. Și pentru că este cea mai magică perioadă a anului, petrecem timpul alături de ei și ne bucurăm de fiecare moment de fericire.

La Shopping MallDova atmosfera feerică este în toi. În acest an, Pomul de Crăciun are o înălțime de 14 metri și este decorat cu mii de figurine colorate, în formă de căsuțe, omuleți, gogoși, clopoței și fulgi de nea. Iar zecile de magazine și-au decorat interiorul și vitrinele cu luminițe, brăduți și fulguleți.

Vino la Shopping MallDova cu întreaga familie, pentru că în zilele de 22 și 29 decembrie, între orele 16:00 și 18:00, Moș Crăciun va aștepta copiii pentru a le asculta dorințele.Iar pentru zilele de 24 și 28 decembrie, între orele 15.00-17.00, te invităm să te încarci cu multă energie și să creăm amintiri pentru viitor! Vizitatorii centrului comercial sunt invitați să facă poze la brăduț, iar noi vom avea grijă să primească instant fotografiile.

Și pentru că a rămas puțin timp până la sărbători, în magazinele centrului comercial găsești o mulțime de idei de cadouri și colecții diverse pentru cei dragi: piese vestimentare pentru garderoba de iarnă, încălțăminte pentru sezon, jucării pentru cei mici, accesorii și decorațiuni pentru casă, produse de frumusețe pentru îngrijire în sezonul rece, dar și produse pentru grădină și alte necesități.Dacă nu ai reușit încă să procuri un brad, la parterul Shooping MallDova este deja instalat un stand specializat cu brazi pregătiți pentru a fi împodobiți cu luminițe colorate și globulețe luminoase.

Magia sărbătorilor de iarnă continuă la Shopping MallDova!
Ești așteptat cu toată familia!

Preluat de la: diez.md