madalina-ghenea.jpg

Mădălina Ghenea și-a îngrijorat fanii după ce a anunțat pe rețelele de socializare că probleme de sănătate. Celebra actriță a decis să ia o pauză de la proiectele sale profesionale, pentru a se odihni mai mult. 

Mădălina Ghenea, una dintre cele mai bune actrițe românce, a ajuns recent la spital. Stabilită de ani buni în Italia, vedeta și-a anunțat fanii că se confruntă cu probleme de sănătate, iar fanii săi au fost îngrijorați. În perioada următoare, Ghenea va lua o pauză de la proiectele profesionale și va încerca să pună sănătatea pe primul plan. Se pare că programul său încărcat a adus-o în pragul epuizării fizice.

Citește și: Monica Pop se luptă de ani de zile cu cancerul la colon, dar nu a renunțat niciodată să lupte: „M-am tratat numai în România”

„Chiar când am crezut că devin mai puternică, Dumnezeu mi-a adus un alt test major în cale. Pentru toți care au așteptat un răspuns astăzi, îmi cer mii de scuze, dar corpul meu are nevoie de o mică pauză. Nu am ratat niciodată o zi de shooting și mereu am fost prezentă indiferent de situație, dar astăzi corpul meu nu m-a lăsat.

Trebuie să le mulțumesc tuturor medicilor și personalului din spital care au avut atât de multă grijă de mine astăzi și celor care m-au făcut să mă simt puțin mai bine printr-o surpriză plină de semnificație.”, a fost mesajul transmis de Mădălina Ghenea pe pagina sa de Instagram.

Sursa foto: instagram Mădălina Ghenea

Preluat de la: csid.ro