dddd.jpg

Chiar și în sezonul estival, tinerii moldoveni pot beneficia de posibilități inedite atât în țară, cât și peste hotare. De exemplu, în luna iunie, elevii care își doresc să lanseze o afacere în școala profesională sau în centrul de excelență la care studiază pot obține finanțare pentru implementarea proiectului. La fel, studenții au oportunitatea să învețe despre democrație și despre activism civic în cadrul unei școli de vară. Grăbește-te să completezi formularul de înregistrare pentru oportunitatea potrivită ție!

Școala de vară „Democrația aplicată” vine să sporească gradul de conștientizare și înțelegere a problemelor pe care le înfruntă Moldova în drumul său spre democrație și să încurajeze promovarea drepturilor omului, gândirea critică și activismul civic în rândul studenților și tinerilor profesioniști.

În acest articol găsești mai multe informații despre: condițiile de participare, beneficiile școlii, principalele subiecte de discuție și procesul de înregistrare.

Termen-limită – 2 iunie.

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” încurajează elevii din clasele I-XII să-și demonstreze măiestria artistică în pictură. Copiii sunt încurajați să realizeze o lucrare (desen, pictură sau colaj) ce va reda emoțiile și viziunea lor privind profesia de medic, farmacist sau asistent medical, educația pentru sănătate și modul sănătos de viață.

În acest material găsești condițiile de realizare a lucrărilor și regulamentul integral al concursului.

Termen-limită – 7 iunie.

Școlile profesionale și centrele de excelență care intenționează să lanseze o afacere socială în cadrul instituțiilor sunt invitate să se înscrie la un apel de granturi pentru a beneficia de suport financiar în procesul de implementare a proiectului. Instituțiile selectate vor primi suport financiar și nonfinanciar pentru lansarea și gestionarea unei activități de antreprenoriat. Bugetul maxim alocat pentru un proiect nu va depăși 20 000 de lei.

Informații despre criteriile de eligibilitate și despre procesul de înregistrare poți accesa aici.

Termen-limită – 9 iunie.

Asociația pentru Integrare și Mobilitate revine cu noi activități pentru comunitatea studenților moldoveni care învață în Franța. În cadrul evenimentului, vei avea ocazia să stabilești noi conexiuni cu alți studenți sau să beneficiezi de acces la cunoștințe academice.

Accesează acest articol pentru detalii despre activitățile pregătite de organizatori și despre locul desfășurării evenimentului.

Termen-limită – 30 iunie.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md