diez-share-facebook.png
Ploaia nu este un motiv de tristețe! Nu fi pesimist, sunt o mulțime de activități pe care le poți face chiar și atunci când afară timpul este mai posomorât. Tot ce trebuie să faci în această situație este să-ți folosești creativitatea sau poți vedea lista celor mai satisfăcătoare activități pe care să le faci atunci când plouă pregătită de echipa #diez.

#1. Ploaia aduce liniște, astfel ai tot timpul de lume să te gândești la ce universitate poți depune actele dacă ești un proaspăt absolvent. Astfel, dacă vreți să alegeți o universitate peste hotare găsiți detalii aici, iar dacă optați pentru studii academice în Moldova găsiți toată informația utilă aici.

#2. Dacă tot ești blocat de ploaie în casă, nu ezita să petreci timpul util, pregătindu-te de anii de după școală sau universitate. Cum poți face acest lucru? Simplu, urmărește cele 16 discursuri TED care te vor ajuta să înțelegi care ar trebui să fie următorul tău pas în viață. 

#3. Chiar dacă plouă afară, vara oricum a început, așa că ar fi timpul să-ți delectezi sufletul cu cele mai bune cărți recomandate pentru perioada estivală. Ar fi perfect să citești o carte și să privești pe geam picăturile de ploaie, nu-i așa?

#4. Dacă ești o fire mai romantică, atunci timpul ploios este tocmai potrivit pentru a aranja o seară drăguță. În acest sens poți comanda un vin autohton bun, care nu te va costa mai mult de o sută de lei și care îți va fi livrat chiar până acasă.

#5. Și cum orice masă nu poate trece fără mâncare, atunci pe timp de ploaie poți sta binișor acasă și doar cu un sunet să-ți comanzi mâncarea preferată.

#6. Tot pentru romantici și nu doar, picăturile de ploaie vă îndeamnă să vă puneți comod în pat și să urmăriți un film care redă perfect starea de afară. Hai, închide ușa, telefonul și fă-te că plouă alături de filmul tău preferat.

#7. Dacă ai fost prins de ploaie la birou sau alături de mai mulți prieteni, atunci e timpul potrivit să scoți un joc de societate și să vă cunoașteți și mai bine. Ploaia oarecum unește oamenii, fiți de acord!

#8. Dacă îți place sunetul ploii, dar în același timp ai vrea senzații mai tari, atunci poți urmări videoclipurilor pentru adulți fără sunet, dar cu subtitrări. Mai ales că Pornhub a anunțat că adaugă subtitrări la o parte din biblioteca vastă a site-ului. 

#9. Noi nu uităm și nimic nu ne încurcă! Poate chiar ploaia ne dă și mai mult entuziasm să urmărim Cupa Mondială de fotbal 2018, pentru asta nu trebuie să ieși din casă, pentru asta trebuie doar să pornești meciul și atât.

Preluat de la: diez.md