varzari2.jpg
Dacă îți place să călătorești prin Moldova și să descoperi locuri noi, dar nu știi unde ai putea să te cazezi, atunci acest articol este pentru tine. Cu ajutorul recenziilor și notelor lăsate de utilizatorii Booking.com, echipa #diez a selectat cele mai bune pensiuni din Moldova la început de 2023.

Criteriul de selectare a fost pensiunile cu cele mai bune note.

# Vila Roz

Vila Roz întâmpină oaspeții Booking.com începând cu 22 august 2015.

Pensiunea „Vila Roz” se află într-o zonă pitorească din inima Rezervaţiei cultural-naturale „Orheiul Vechi”, satul Trebujeni. Este înconjurată de o stâncă imensă, la câteva sute de metri de ogradă curge Răutul. Turiștii obosiți după o cale lungă vor putea sta aici pe gazon sau se vor putea da în scrânciob.

Iar cei pofticioși vor putea participa la un masterclass de gătire a desertului moldovenesc „Cușma lui Guguță”. Tradițional, fiecare gazdă pregătește un meniu propriu pentru oaspeți. Și de această dată, turiștii vor putea gusta din bucatele tradiționale moldovenești, plăcinte, friptură, mămăligă, sarmale.

Nota în urma recenziilor de pe Booking – 9,9.

# Casa Agricultorului Varzari

Casa Agricultorului Varzari întâmpină clienții Booking.com începând cu 18 sept. 2019.

Casa Agricultorului Varzari este situată la Butuceni și oferă o priveliște spre complexul muzeal Orheiul Vechi. Toate camerele pensiunii au balcon cu vedere la râul Răut. În această zonă vă puteți bucura de o retragere în natură, deoarece locul amplasării pensiunii e sub stâncă. Puteți să vizitați Complexul Orheiul Vechi, practica zborul cu parapanta, caiacul, drumeții etc.

Toate camerele au TV cu ecran plat și canale prin satelit, bucătărie și baie privată. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit, terasă și parcare privată gratuită. Fiecare unitate de cazare oferă frigider.

Nota în urma recenziilor de pe Booking – 9,7.

# White Valley entire Guest House next to Forest

White Valley entire Guest House next to Forest întâmpină clienții Booking.com începând cu 8 august 2021.

Pensiunea situată în Chișinău, la 5,6 km de Parcul Ștefan cel Mare și la 5,6 km de Parcul Catedralei, întreaga pensiune oferă cazare cu grădină și WiFi gratuit pe întreaga proprietate, precum și parcare privată gratuită pentru oaspeți. Fiecare cameră include un balcon cu vedere la grădină.

La pensiune, fiecare cameră are aer condiționat, birou, TV cu ecran plat, baie privată, lenjerie de pat, prosoape și o terasă cu vedere la oraș. Unitățile vor pune la dispoziția oaspeților un dulap și un aparat de cafea.

Nota în urma recenziilor de pe Booking – 9,5.

# Ferma de iepuri

Ferma de iepuri a întâmpinat clienții Booking.com începând cu 25 mai 2015.

Pensiunea agroturistică se află în satul Ivancea și are o terasă. Proprietatea este situată la 39 km de Chișinău și oferă parcare privată și WiFi gratuit. Oaspeții se pot relaxa în grădina pensiunii sau se pot bucura de drumeții din apropiere.

Ferma de iepuri oferă serviciu de transfer de la/spre aeroport, la un cost suplimentar.

Nota în urma recenziilor de pe Booking – 9,0.

# EcoVilla

EcoVilla a întâmpinat clienții Booking.com începând cu 8 iulie 2022.

Situată în satul Huluboaia, EcoVilla oferă cazare cu parcare privată gratuită. În unele unități există o baie privată cu duș, precum și un uscător de păr și halate de baie. În fiecare dimineață, la casa de țară este disponibil un mic dejun. La EcoVilla există o terasă, precum și o grădină.

Nota în urma recenziilor de pe Booking – 8,5.

# Pensiunea La Iepurași

Pensiunea La Iepurași a întâmpinat clienții Booking.com începând cu 9 aprilie 2022.

La doar 5 km de orașul Florești, în satul Lunga, pe traseul Soroca-Bălți, se deschide o priveliște de poveste, chiar în inima naturii. Locația bine amenajată poartă denumirea „La Iepurași” și propune turiștilor relaxare: o zonă de odihnă bine amenajată, cu piscină, terasă și căsuțe de vacanță, cu saună și ciubăr relaxant și cu tril de păsărele liniștitor.

Zona dispune de opt locuri de cazare și o saună pentru șase persoane.

Nota în urma recenziilor de pe Booking – 8,4.

# Vila Dora

Vila Dora a întâmpinat clienții Booking.com începând cu 27 iuniune 2019.

Vila Dora se află în satul Japca. Această pensiune este situată chiar pe marginea râului Nistru și oferă WiFi gratuit, un bar și o grădină. Pensiunea agroturistică este dotată cu un TV. De asemenea, există o zonă de relaxare, o zonă de luat masa și o bucătărie utilată cu frigider, cuptor și aragaz. Proprietatea are o terasă, iar în imediata apropiere vă puteți bucura de drumeții.

Nota în urma recenziilor de pe Booking – 8,3.

# Pensiunea Vila Dorului

Vila Dorului întâmpină clienții Booking.com începând cu 7 septembrie 2022.

„Vila Dorului” este o pensiune localizată în Molovata Nouă, raionul Dubăsari și oferă confortul camerelor cu balcon propriu, piscină exterioară, acces la wellness centre, restaurant și terasă cu foișoare și, cel mai important, spații amenajate pentru copii. Restaurantul pregătește exclusiv din produse eco crescute pe teritoriul pensiunii.

La Vila Dorului veți avea parte de:
# cazare;
# alimentare;
# agrement (bazin, saună, plajă, tenis de câmp, foișoare, teren de joacă pentru copii, fotbal de masă, barcă pentru excursii, jet de apă, hidrobiciclete etc.).

Nota în urma recenziilor de pe Booking – 8,2.

# Pensiunea Butoiaș

Pensiunea Butoiaș Glodeni întâmpină clienții Booking.com începând cu 21 iulie 2015.

Pensiunea Butoiaș Glodeni se află în Glodeni și oferă bar, facilități de grătar și terasă. Printre facilitățile hotelului se numără un restaurant, recepție cu program non-stop, room service non-stop și WiFi gratuit pe întreaga proprietate. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită și servicii de transfer de la/spre aeroport, la un cost suplimentar.

Oaspeții de la Pensiunea Butoiaș Glodeni se pot bucura de activități în Glodeni și împrejurimi, cum ar fi ciclismul.

Nota în urma recenziilor de pe Booking – 8,1.

# Popas Regal

Agropensiunea Popas Regal întâmpină clienții Booking.com începând cu 28 ianuarie 2023.

Popas Regal din satul Cobani are o grădină, un living comun, o terasă și un bar. Având room service, această proprietate pune la dispoziția oaspeților și un loc de joacă pentru copii. Unitatea de cazare oferă o recepție deschisă nonstop, transferuri de la aeroport, o bucătărie comună și WiFi gratuit pe întreaga proprietate.

Zona este populară pentru ciclism, iar la unitatea de cazare este posibilă închirierea de biciclete.

Nota în urma recenziilor de pe Booking – 10,0 (are doar o singură recenzie).

Preluat de la: diez.md