pixel.png

Nu de puţine ori le-am auzit pe vedetele de peste Ocean vorbind despre viaţa lor sexuală. Jane Fonda, de exemplu, în vârstă de 82 de ani, spunea invitată la The Ellen Show că nu se teme să folosească vibratorul, mai ales în locurile publice, deoarece a descoperit un model pe care-l poartă la gât, pe post de colier, fiind extrem de discret. Jane Fonda nu este singura artistă care deţine ”un prieten pe baterii”, cântăreţa Lily Allen mărturisind că şi ea se ajută de un vibrator pentru a-şi îmbunătăţi viaţa sexuală.

Lily Allen, despre vibratoarele pe care le foloseşte

Mai mult, artista spune că folosirea acestor instrumente chiar i-au schimbat complet viaţa.

”Nu glumesc când spun că aceste jucării mi-au schimbat viaţa. Sunt foarte bune”, a spus vedeta pe contul ei de Instagram.

Într-o serie de filmuleţe, Lily Allen le prezintă fanilor trei tipuri diferite de vibratoare pe care ea le foloseşte. Este vorba despre un model care stimulează clitorisul cu ajutorul celor 12 intensităţi şi care are funcţie de pilot automat, mai apoi este vorba despre un model care promite atât stimularea vaginală, cât şi a clitorisului, motiv pentru care femeile pot experimenta un mix de orgasme. Cel de-al treilea model este unul care poate fi purtat în geantă, fiind destul de discret şi similar unui plasture de silicon care se ataşează clitorisului şi care promite plăceri nebănuite. Cel mai probabil, cel de-al treilea este similar celui pe care Jane Fonda îl poartă la gât, deoarece este discret şi se aseamănă unui lănţişor.

<!– Naşa lui Bercea Mondial se pensionează. Motivul? Funcţia politică în care a fost numită–> CITESTE PE EVZ.RO: Naşa lui Bercea Mondial se pensionează. Motivul?…
<!– Umilinţă totală pentru Dragnea: Totul a fost un dezastru! Greşeala fatală a fostului lider PSD–> CITESTE PE CAPITAL.RO: Umilinţă totală pentru Dragnea: Totul a fost un…

”Cred că ar trebui să împărtăşim fiecare descoperire pe care o facem”, a spus artista încercând să încurajeze şi alte femei să vorbească deschis despre acest aspect.

Un studiu din 2015 sugerează că femeile aflate la menopauză sau post-menopauză care au încercat un vibrator au putut ajunge la orgasm fără prea mult efort.

 

Preluat de la: csid.ro