pixel.png
Lili Sandu urmează să devină mamă pentru prima oară. Deşi ea şi partenerul ei, Silviu Ţolu, sunt în culmea fericirii, vedeta a răbufnit pe reţelele de socializare din cauza regulilor impuse de autorităţi şi a situaţiei în care ne aflăm, în contextul pandemiei de coronavirus.
 
Mai exact, Lili Sandu este revoltată din cauza faptului că unii se pot bucura de o anumită libertate, însă, Silviu Ţolu va fi nevoit să aştepte câteva zile până să-şi strângă copilaşul la piept.

Mesajul lui Lili Sandu

”Am trecut prin toate stările de la frustrarea de a-mi aduce copilaşul în această lume, la a fi nevoită poate să-i ascund fetişoara adorabilă cu o masca de protecţie, la furia că poate nu vom mai avea niciodată libertatea cu care am fost obişnuiţi şi dezamăgirea că nu sunt în stare că nu am puterea de a face mai mult, de a schimba ceva. Nu pot înţelege cum oamenii se pot îmbulzi cu sutele pe plajă, în cluburi şi practic au > să facă ce vor, iar un tată nu-şi poate ţine copilul în braţe într-o maternitate în primele lui minute de viaţă din cauza unor reguli”, a mărturisit Lili Sandu.
<!– Revenire spectaculoasă pentru Andreea Esca, după ce a scăpat de coronavirus–> CITESTE PE EVZ.RO: Revenire spectaculoasă pentru Andreea Esca, după…
<!– A VENIT valul doi al pandemiei în România! Anunțul făcut de un medic specialist–> CITESTE PE CAPITAL.RO: A VENIT valul doi al pandemiei în România! Anunțul…

Galerie foto

vezi galeria 6 foto

 
În luna mai, într-un vlog publicat pe canalul său de YouTube, Lili Sandu a dat vestea cea mare. Ea împreună cu Silviu Ţolu vor deveni părinţii unui băieţel.
 
”Nu cred că mai are un rost să spun că acest băieţel este, de fapt, ceea ce mi-am dorit. Poate că undeva mi-aş fi dorit să fie fetiţă pentru că poate gândeam superficial. Mă gândeam că fetiţele sunt ataşate de mame, că le putem îmbrăaca frumos, că sunt gingaşe, mai dichisite, dar cred că Dumnezeu ştie exact de ce este un băieţel şi vreau să zic că îl iubesc dinainte să se nască. Nu am crezut vreodată că va exista atâta iubire în inima şi sufletul meu”, a povestit Lili Sandu pe YouTube.
 

Preluat de la: csid.ro