WhatsApp-Image-2024-04-05-at-12.48.55.jpeg

După un episod absolut impresionant pe care l-a înregistrat jurnalistul Adrian Artene cu marea artistă Marina Voica, discuție extrem de bine primită de comunitatea „Altceva cu Adrian Artene” , urmează acum să depășim granițele țării și ajungem în Elveția, la Mănăstirea Acoperământul Maicii Domnului, unde primim o lecție deschisă despre RUGĂCIUNE, DUMNEZEU, SFINȚI, MINUNI.

Față în față cu Maica Antonia, Adrian Artene a reușit să-și conducă invitata „Altceva” într-o discuție utilă și profundă despre adevărata relație cu Dumnezeu, despre cum să ne adresăm lui, dar și Sfinților despre care spune că ne sunt mereu alături și ne sprijină de fiecare data când le cerem corect și coerent ajutorul. În plus, Maica Antonia a explicat de ce moartea nu trebuie privită ca un sfârșit și că, de fapt, este o trecerea de la viața de aici, din Valea Plângerii, la viața de dincolo, care este cu adevărat un Rai.

Un capitol extrem de important în discuție a fost „scris” în jurul conceptului „Minune” și cum este indicat să ne rugăm ca să avem parte de minuni în viața noastră.

Cuvintele sunt prea puține pentru a scoate la Lumina Vieții cele împărtășite de stareță, de aceea sâmbătă, de la ora 19:00, pe canalul de Youtube „Altceva cu Adrian Artene” ești invitat să te bucuri de toate cele spuse, predate, explicate direct din lăcașul de cult din Les Sciernes-d’Albeuv.

Istoria locului

În 2013, în micul sat montan Les Sciernes-d’Albeuve din districtul Gruyère al cantonului Fribourg din Elveția, s-a stabilit o comunitate monahală românească ortodoxă, condusă de sora Antonia, trimisă în Elveția de Iosif Pop, Mitropolitul Bisericii Ortodoxe Române pentru Europa de Vest și de Sud.

Sub numele de „Mănăstirea Acoperământul Maicii Domnului”, această comunitate de maici  și-a găsit liniștea spiritual și menirea în această localitate, situată la unsprezece kilometri sud de orașul Bulle.

ABONEAZĂ-TE la canalul de Youtube „Altceva cu Adrian Artene”, pornește notificările, pentru că în fiecare sâmbătă de la ora 19:00, ai ocazia să descoperi în PREMIERĂ, ALTCEVA, un podcast care-ți antrenează mintea și-ți hrănește sufletul. Conținutul „Altceva cu Adrian Artene” poate fi urmărit și pe conturile de FacebookInstagramTikTok, dar și pe grupul de WhatsApp.

Preluat de la: csid.ro