pixel.png

Laura Cosoi a deveni mamă pentru a doua oară! Actriţa în vârstă de 38 de ani este în culmea fericirii de când a adus pe lume cea de-a doua fetiţă. Vedeta a dezvăluit pe reţelele de socializare venirea pe lume a celui de-al doilea copil, dar şi numele pe care cea mică îl va purta.

Laura Cosoi a ales să nască natural, aşa cum a făcut şi în prima sarcină. Actriţa a publicat o fotografie cu cea de-a doua fiică, pe care a numit-o Vera, nume care semnifică adevăr, credinţă. Chiar cu puţin timp înainte a naşte, Laura Cosoi spunea că abia aşteaptă momentul în care o va putea strânge în braţe pe noua membră a familiei.

„Mă îndrept cu paşi repezi spre momentul naşterii şi parcă nici nu-mi vine să cred că e aşa aproape. Nu pot să spun că am emoţii, în sensul de teamă, dar nerăbdarea de a o ţine pe cea mică în braţe, de a o aduce acasă şi de a ne bucura toţi de ea e din ce în ce mai puternică. Ca şi rândul trecut, voi naşte natural, cu ajutorul lui Dumnezeu, şi mă bucur că voi avea alături de mine aceeaşi echipă ca şi la prima naştere. Ah, ce norocoasă sunt”, a mărturisit Laura Cosoi cu puţin timp înainte de naştere.

Al treilea copil?

Laura Cosoi a declarat că îşi mai doreşte încă un copil. Mai exact, un băieţel. Aşadar, chiar dacă a devenit mamă pentru a doua oară, vedeta nu plănuieşte să se oprească aici.

<!– O mare vedetă din Pro Tv a luat-o pe calea religiei: „Dumnezeu face 10 spre tine”–> CITESTE PE EVZ.RO: O mare vedetă din Pro Tv a luat-o pe calea religiei:…
<!– Orban, OUT?! Devăluirea care aruncă totul în aer. Ungurii fac jocurile în Parlament–> CITESTE PE CAPITAL.RO: Orban, OUT?! Devăluirea care aruncă totul în aer….

„În urmă cu trei ani nu întrezăream aşa un viitor strălucit. N-am crezut niciodată că-mi va plăcea atât de mult să am copii, să fac copii. Sunt extrem de fericită şi binecuvântată cu soţul meu şi cu tatăl Ritei, care este un tată extrem de implicat şi un soţ foarte protector, iubitor, atent şi prezent. Ne completăm foarte bine, suntem pe aceeaşi lungime de undă şi asta contează enorm şi poate că… Îi stă foarte bine cu Rita şi i-am zis că o să-i stea foarte bine cu două fetiţe, dar evident că acum trebuie să-i fac şi-un băieţel. Adică aşa ne gândim. Şi, chiar dacă ar fi şi-a treia fetiţă, eu tot aş fi foarte încântată”, a dezvăluit Laura Cosoi pentru Revista Unica.

 

Preluat de la: csid.ro