1522930754393.jpg

Sfârșitul primăverii fixează în calendarul evenimentelor o experiență deosebită și unică pentru populația Moldovei. ABC Fitness School Moldova, cea mai prestigioasă școală internațională de fitness și nutriție din țară, organizează a 3-a ediție a convenției „Aerobic Fitness International Movement” (AFIM).

AFIM 2018 va avea loc pe 26 mai, începând cu ora 9:30, la V- Continental Business Center. În acest an, convenția va fi împărțită în 3 zone: Fitness Zone; Conference Zone și  Expo Zone.

„În fiecare an, convenția AFIM adună prezentatori internaționali, profesioniști în domeniul fitnessului și a nutriției de la care avem posibilitatea să învățăm cele mai moderne tipuri de antrenament, să „furăm” idei creative și să practicăm metode noi de predare”, ne spun organizatorii. 

Rezervează-ți un loc la convenție și cunoaște-i pe cei 12 prezentatori internaționali de fitness și nutriție din acest an: Georgiana Vasile. România; Ionela Călust, România, Lenka Matasova, Italia;  Elena Ozun, Republica Moldova; Anastasia Valac, Republica Moldova;  Tim și Timeea Dobrota, România, Ianna Dolința, Republica Moldova; Adela Răzmeriță, Republica Moldova; Înna Bulat, Republica Moldova; Monica Cazan, România.

Vezi programul și aplică la concursul pentru bilete la preț redus: afim.abcfitness.md. Pentru mai multe detalii, accesează pagina de Facebook a evenimentului.

Iată cum a fost la ediția de anul trecut al AFIM: 

Preluat de la: zugo.md