Spotter-1.jpg
Dacă îți place să privești cum decolează/aterizează aeronava atunci spotting-ul îți poate aduce noi senzații și amintiri pe mult timp înainte.

Există o categorie de oameni care admiră să privească decolarea sau aterizarea avioanelor fie din salonul avionului, fie de pe teritoriul aerodromului. Acest tip de acțiune se numește spotting.

Dacă în preajma marilor aeroporturi europene există locuri special amenajate pentru spotteri, în preajma Aeroportului Internațional Chișinău nu avem așa ceva, însă asta nu înseamnă că nu există locuri bune de unde pot fi admirate avioanele ce vin și pleacă de pe KIV.

Pentru a ajunge la cele mai faine locuri de spotting din Chișinău accesați SpotterGuide.net și veți afla unde sunt amplasate și cum ajungeți la cele mai bune locuri de spotting, scrie autoblog.md.

autoblog.md

autoblog.md

În prezent, pista de decolare/aterizare 09/27 este utilizată de către piloți, iar pentru a ajunge acolo mai ușor accesați acest link.

Când este cel mai bine să merg la spotting?

Înainte de a pleca la spotting onsultați aplicația Flightradar24 sau site-ul aeroportului. Ar fi păcat să mergeți în afara orașului fără ca să prindeți vreun avion.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalele noastre de Telegram: RO și RU.

Preluat de la: diez.md