iPhone-13.jpg
iPhone 13 se anunță a fi un smartphone spectaculos și foarte mulți fani ai gigantului din Cupertino îl așteaptă cu sufletul la gură. Există multe întrebări în piață legate de iPhone 13. Foarte mulți sunt curioși dacă noul telefon va avea camere semnificativ mai bune, dacă bateria va ține mai mult sau dacă designul va beneficia de schimbări importante.

Conform unor surse citate de PLAYTECH, iPhone 13 ar putea veni cu un detaliu absolut surprinzător. Ar putea fi mai ieftin decât telefoanele lansate de Apple în 2020, decât iPhone 12.

Va fi interesant de văzut dacă iPhone 13 va costa aproximativ la fel de mult ca iPhone 12, a cărui model de bază începe de la prețul de 799 de dolari, varianta mini. În ceea ce privește scăderea prețului, aceasta se bazează pe un trend evident din piață. Samsung și Google pentru modelele Galaxy S20 FE și Pixel 5 au tras prețurile mult în jos. De exemplu, Samsung Galaxy S21 scos la vânzare în ianuarie a avut un preț mai mic cu vreo 200 de dolari față de predecesorul său.

Dacă ar fi să ne luăm după calendarul evenimentelor Apple cu care compania ne-a obișnuit până de curând, iPhone 13 ar trebui să fie lansat în a patra vineri din luna septembrie a acestui an. Asta înseamnă pe 24 septembrie 2021.

<!–

–> <!–

–>

Chiar dacă lansarea iPhone 12 a fost întârziată din cauza pandemiei, împingând ieșirea pe piață a ultimului model de la Apple pe 13 octombrie anul trecut, analistul Ming-Chi Kuo spune că în 2021 compania americană va reveni la programul normal de lansare a noilor telefoane.

Preluat de la: diez.md