teatru-masca-arta.jpg

Municipalitatea invită elevii și elevele din instituțiile de învățământ cu clase care practică profilul de „Artă teatrală” să se alăture Festivalului-concurs „Artistul”, care se desfășoară în luna martie, curent.

Festivalul-concurs este o oportunitate pentru elevi și eleve să-și demonstreze talentele artistice și să interacționeze cu alți tineri/tinere pasionați/pasionate de arta teatrală. Astfel, conducătorii și conducătoarele instituțiilor de învățământ cu profil teatral și profesorii/profesoarele de teatru sunt încurajați/încurajate să transmită o ofertă de participare a elevilor și elevelor la acest concurs. Evenimentul va avea loc în incinta Liceului Teoretic cu Profil de Arte „Elena Alistar” din Chișinău, în perioada 25-29 martie 2024.

Oferta de participare trebuie să fie scanată, cu ștampila și semnătura directorului. La fel, este nevoie și de o versiune electronică a ofertei în format Word ce va fi trimisă pe poșta electronică [email protected].

Conducătorii instituțiilor vor fi responsabili să asigure prezența elevilor și elevelor la festival conform programului primit pe adresa instituției de învățământ.

Oferta de participare poate fi transmisă până în data de 22 martie 2024.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md