flatearth1-800x450.jpg
Pe rețelele de socializare circulă ideea ca membrii comunității „Pământului plat”, adică cei care cred în ideea că planeta pe care trăim este de fapt plată și nu sferică, să participe în cadrul unui reality show televizat în care aceștia ar trebui să caute capătul Pământului.

Scopul principal al participanților ar fi căutarea capătului planetei. În misiunea lor, membrii comunității respective ar trebui să călătorească în diverse locații, cunoscând oameni și culturi diferite.

Cei care susțin că Pământul este plat spun că secolele de observații care arată că Pământul este rotund (inclusiv fotografiile din spațiu ale astronauților și faptul că există itinerarii de călătorie în jurul lumii) fie sunt greșite, fie fac parte dintr-o operațiune vastă de mușamalizare.

În schimb – susțin adepții teoriei „Pământul plat” – planeta noastră este un disc. Aspectul exact al planetei variază în funcție de cei care propun astfel de teorii. Dar mulți dintre cei care cred că Pământul este plat spun că marginile discului sunt înconjurate de ziduri de gheață.

Vă amintim că, anterior, echipa diez a vorbit cu reprezentanții comunității din Moldova. Puteți citi interviurile noastre AICI și AICI.

Voi ce credeți despre ideea unui astfel de reality show?

Preluat de la: diez.md